Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Олелеееее, колко красотички съм изпуснала!!! Играчките, паната , яйчицата - всичко е супер. Но последните две пана просто ми взеха очите!!! На ръка ли си правила тези красиви апликации или си имаш готина шевна машина? (сподели, моля те, за да мога спокойно да ти завиждам) :D

:))))) За коледа си купих шевна машина и апликациите съм ги правила на нея. Всъщност първото с котака е моливник за дъщеря ми, може би трябваше да пусна снимка и как изглежда като е навит, а другото е за украса в кухнята :kissyou:
Ето го и моливникът навит.

Съвсем чистосърдечно и благородно ти завиждам за машината. Аз за сега само си мечтая за такава. :idea:. А моливника е толкова красив, че не се чувствам много виновна, че съм го объркала :D :kissyou:

Повтарям се, ама много се радвам на всяко нещо, което правиш! И всичко, е точно по мой вкус, все едно реализираш плановете ми :D:kissyou:

Прекрасно е всичко в твоята тема! :kissyou:

Момичета, благодаря ви! :kissyou: Възхищава се на всичко, което вие правите и така ме стимулирате и мене
Ето още няколко неща. От време на време ми омръзват гоблените и тогава се разнообразявам с някоя кукла, а и децата много им се радват.

Ама как ги вадиш - по много, не мога да реша кое ми харесва повече- всичко е изпипано до последно........

Диди, те не са правени сега наведнъж, просто не съм ги показвала тук :kissyou:

Ами щом има опашка за играене с кукли и аз да се наредя....:idea:
То в нас само футболни топки се мотаят из краката ми, та за кукли съм се затъжила май, май..... и то какви кукли само-единствени и неповторими!!! :loveglasses::kissyou:

:D Нали съм малко недоскив,в първия момент помислих ,че е детенце първата кукла .:loveglasses:Прекрасни са нещата ти!Честито!:clap::clap:

Любомира, прекрасни яйчица, обаче куклите.... нямам думи. Уолдорфски кукли се наричат с тази техника на правене на нослето, нали?. Но дори и да не съм ги познала... пак са приказни :kissyou:
Жалко, че няма за кого да правя такива кукли ... у нас само мъже, с изключение на котката :D
И нослетата им сладурски и тоалетите им избарани ... стана ми топло на душичката като ги гледам. Благодаря ти!:flowerlove::kissyou:

Да, Уолдорфски кукли се казват. Мария, знаеш ли че аз направих една такава кукла момче на моя син, който е на 5 годинки и той си спи с нея :)

Да, Уолдорфски кукли се казват. Мария, знаеш ли че аз направих една такава кукла момче на моя син, който е на 5 годинки и той си спи с нея :)
Ама и ти си добър "подстрекател" :D
Не стига, че само като погледна в темата ти и ми идват сто мерака да направя подобни красоти... ами и ти разпратяш, че и момчетата се впечатляват от красотата. :idea:
Жалко че имам толкова малко свободно време, а ми се иска всичко да опитам. Ти си един от хората, които ме вдъжновяват в този форум! Благодаря ти! :kissyou: :kissyou:

Уникални кукли:clap:, котараците са просто супер:clap:. много ми допадат:idea:!:flowerlove:

Назад