Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Най-после го уших!!!

Мили момичета, благодаря на всички, които отделиха време, за да надникнат в страничката ми. Това е за вас :kissyou::flower::flower:
Благодаря ви за подкрепата.
did_tag, BIBETO :flowerlove:

Първи опит в изработка на бискюрно. Влюбих се в моделчето и реших да се пробвам. :kissyou:

Ето го оформен като картичка

Последно редактирано от модератор:
Хайде и аз да покажа един книгоразделител. Чудя се като е на пластмасова панама дали ще може да се ламинира.

Едва си намерих темата :D
След половингодишно отлежаване, най-после замъкът ми е рамкиран :kissyou:

Едно дребосъче ушито по молба на дъщеря ми. Заради него малко изоставих другия си гоблен, но не съжалявам. Стана голямо сладурче. А е и първият ми зимен гоблен. :kissyou:

Последно редактирано:
Най-после в рамка! :) Такова чудене падна каква рамка ще му бъде подходяща. Но резултатът е чудесен, поне аз така мисля. Всъщност от снимката не може да се разбере, но рамката има един много интересен сиво-синкав оттенък, който аз така и не можах да уловя като го снимах. :kissyou:

В рамка се открива цялата му красота.Много ми харесва.Със сигурност ще бъде в следващите ми планове.

Много, много красив е станал - рамката определено го допълва идеално!
:clap: :clap: :kissyou:

Вече е готов, мога да кажа само, че го ших с голямо удоволствие. Благодаря на всички за милите думи. :kissyou:

Вече е готов, мога да кажа само, че го ших с голямо удоволствие. Благодаря на всички за милите думи. :kissyou:

Лелеее ..... не доумавям кога успя? Ти деца в къщи нямаш ли си:?::gipsy:
Страхотен е!!! Сладурски просто!!!:kissyou:

Толкова е хубав че не мога да повярвам че са шити като плюшени играчки са.Браво.:clap::clap::clap:

Назад