Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Мили момичета, ето и последният ми гоблен за тази година. Вие бяхте голям стимул за мене през последните няколко месеца. Радвам се, че нещата ми ви харесват. Желая ви весели празници и нека през новата година все така да продължавате да показвате прекрасните неща, които шиете. :kissyou::upbeer:

Ето един опит да си направя кутия за бижута. Голямо човъркане падна докато разфасовам кутийката, за да мога да използвам скобите на капака. Ще ми се да измисля нещо и за долната част, но не се сещам какво за момента.

Ето две игленичета, които уших за подарък. Сега ще се пробвам да ги прикача от външен сайт, да видим дали ще успея. :D

Благодаря ви, момичета, че посещавате моята страничка. Голям стимул сте наистина! :kissyou:

Хайде и аз да покажа подаръка за другарчето ми в играта. Използвам неговата снимка за гобленчето, че ми беше жал да го разопаковам вкъщи, за да го снимам.

Ето кафенцето ми готово изпрано и изгладено, чакащо за рамка. Незнам само след като трябваше да ушия толкова маргаритки дали не стои много натруфено и се чудя дали да ги разшия. Даже на саксийката в долния ляв ъгъл не ги уших, реших че и така си стои много сладурско цветенцето. Вие какво ще ме посъветвате?

Sissak, geniko, Nev, Sanita, благодаря за съветите, реших да ги последвам и го оставих така. :kissyou:
А сега малък етап от новият ми гоблен

Снимката не е много хубава, защото я правих сега вечерта и доста жълтее.

Ето ми кафенцето рамкирано. На всички вас много :kissyou:

blue_bouble хич няма да стане скоро новият, защото си е доста големичък. :kissyou:

Скоро не съм показвала нищо, защото почти не ми остава време за шиене, но все пак реших да покажа до къде съм стигнала, защото много си го харесвам :kissyou:

Ето нещо ново и от мене. От доста време имах желание да си ушия нещо на музикална тематика и тъй като аз самата съм музикант, реших че е крайно време да си ушия музикално гобленче, макар и мъничко.:kissyou:

Ето го и в рамка. Едната струна малко са я завъртяли, въпреки че бях помолила да внимават, но реших да не се ядосвам. Като изключим дефекта мисля че стана добре. :kissyou:

Още две дреболийки от мене. Балеринката ще я оформя на картичка за предстоящия имен ден на дъщеря ми. И вече ще се захвана сериозно със замъка, защото покрай тези малки гобленчета го зарязах. :kissyou:

Малък етап от замъкът ми. Напоследък нямам много време, но когато стане. :kissyou: Благодаря на всички надникнали в темичката ми.

Назад