Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Незнам само дали първият пейзаж е станал добре. Той е по картина на Томас Кинкейд и преди няколко години се пробвах да го направя с програма и оттам го ших. Стана с ужасно много цветове и като че ли лилавото му не е точно като оригинала, но аз си го харесвам и така.

Поздравявам те за всичко, което си направила. Най-много ми харесват семплерите, но също така съм впечатлена и от пейзажа по Томас Кинкейд. Снимката е малко неясна, затова не мога да видя цялата му прелест. Сигурна съм, че трудът ти е бил огромен.

Прекрасна колекция си сътворила. Всички гоблени са толкова разнообразни и красиви.:)

Поздравявам те за всичко, което си направила. Най-много ми харесват семплерите, но също така съм впечатлена и от пейзажа по Томас Кинкейд. Снимката е малко неясна, затова не мога да видя цялата му прелест. Сигурна съм, че трудът ти е бил огромен.

Аз също много си харесвам семплерите. Тях съм шила с голямо удоволствие, особено коледните чорапчета за дъщеря ми и сина ми. Те са от схеми от нета, от един корейски сайт си ги свалих. За първи път тогава видях неща на тази фирма http://www.crosscountrystitching.com/ и много ми харесаха.

Разкошни са! Цялата колекция е страхотна и най-много ми харесаха семплерите и коледните чорапчета. Такива хубави чорапчета, няма как дядо Коледа да не се пусне в тях допълнително подаръче... за този, който ги е направил!

Имаш страхотна колекция браво :clap:.Нямам думи чудни гоблени много са хубави останаха ми очите в нея:kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря, думите ви ме стоплят! Напоследък се бях отчаяла, нямам много време и това което съм започнала върви много бавно. А съм обещала и на двете си деца за Коледа да им ги подаря. Дано да мога да свърша гоблените дотогава.

Ето няколко картички, които уших за празниците. Снимките не са много качествени, защото са правени с телефон.

Последно редактирано:
А също и една къщичка, която дъщеря ми си беше харесала от едно списание и част от "Индианско момиче" на Ланарте. Надавям се да го завърша до Коледа.

Последно редактирано:
Ето няколко покривчици, които съм шила доста отдавна, но си ги харесвам.

Последно редактирано:
Ето и моят първи Дименшънс, но все още недовършен. Много измити цветове излизат като снимам с телефона, но реших да ви го покажа. В действителност е много, много по-нежен.

Много красив гоблен!!!:clap: Въобще повечето неща на " Дименшън" са много интересни, въздействащи и далеч от представата за " класически-Вилеров" гоблен.:idea::kissyou: Доста по- модернистични и съвременни са.
Това си е мое мнение.........:)

Много са красиви ангелчетата!:clap:Един въпрос - комплектовката готова ли е или е твоя, как се казва гобленчето или кой номер е?

Комплектовката е на Дименшънс, незнам точно за какъв номер да гледам, но ето точно под тях има един - 35134, дано е този, който те интерсува. Казват се Angel Kisses. Аз си го поръчах от този сайт - http://www.everythingcrossstitch.com
но скоро гледах в E-bay, че ги има доста по-евтино. Във всеки случай ми излезе на половината с шипинга, отколкото ако си ги бях поръчала тук от България от дистрибутора на Дименшънс.

Реших да ви покажа и една калъфка за възглавничка, която съм шила преди няколко години, но бях забравила да снимам.

Радвам се че нещата ми ви харесват. Ето още една коледна дреболийка и една картичка за рожден ден.

Назад