Моето скромно творчество

"Вътрешната изолация" :D много,ама много ми хареса.
Явно с теб имаме еднакъв вкус за гоблени.Параклиса шия в момента,конете и Св.Ана също съм ги шила доста отдавна.Продължавай все така:clap::clap:

И тъй като отдавна приключи коледната игра ще покажа и подаръчето за моето мило другарче - едно малко, сладко, коледно "перминче"

Дани,страничката ти е страхотна!С удоволствие разгледах всичките ти творения.Браво!:clap::clap::clap:

Урааааааааа, "Циганката" ми най - после готова. :loveglasses:

И тук няколко картички

Поздравления за Циганката:clap::clap:-страхотна е,но и картичките са много сладурски:clap:

:clap::clap::clap::clap:Тя ,циганката е готова ,ама и картичките не и отстъпват по красота.:idea:

Разкошна е тази твоя циганка!!!:loveglasses::clap:
На тази панама е много сполучлива!!!:loveglasses:

Даниелче, циганката е прекрасна,картичките също са много хубави:clap::clap::clap::kissyou:

Браво страхотна е циганката .ИИИИИИ аз имам същата панамаааа.Май да започвам да я събирам.Аз вече му ставам фен на Ланарте.С колко цвята е тя?
Моля те измери парчето на панамата колко сантиметра е ,ако е 14 акаунт.

Йеее, много е красива циганката!!! Ти ли си тонирала панамата или е готова? :clap::clap::kissyou:

Гилда, панамата е 14 каунт и размера на гоблена е 45/40 см с резервите по 5 см от всяка страна. Гоблена се шие много приятно и лесно. Дори не се замисляй, ами я почвай.
Мандол, не съм я тонирала - това е оригиналната панама на ДМЦ.
Благодаря на всички момичета, които надничат тук, радвам се, че ви харесва моята циганка.:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад