did_tag Гобленар Модератор 13 Април 2011 #122 Минитата са много нежни, а за предишните - нямам думи - многооооо оригинални :clap::clap::clap::clap::clap:
Минитата са много нежни, а за предишните - нямам думи - многооооо оригинални :clap::clap::clap::clap::clap:
fuentemajor 26 Април 2011 #128 Много са красиви малките пейзажи!!:clap:На коя фирма са,не съм ги виждала до сега?
sianie35 Гобленар 26 Април 2011 #129 Много са хубави тези пейзажи ,и аз да попитам на коя фирма са...?:clap:
TDK 16 Август 2011 #136 koko5 каза: Най-после и моят фар светна! Кликнете, за да разширите... Прекрасен е! И оформлението е страхотно! Честита ти нова красота! :clap::clap::clap: И аз да попитам - чия разработка е? Много е красив!
koko5 каза: Най-после и моят фар светна! Кликнете, за да разширите... Прекрасен е! И оформлението е страхотно! Честита ти нова красота! :clap::clap::clap: И аз да попитам - чия разработка е? Много е красив!
D dari_ok 17 Август 2011 #137 Изумителна майсторка си :clap:! То гоблени, то дръвчета, то кутийки, ооооооо....... и лампи! Просто невероятно! :kissyou:
Изумителна майсторка си :clap:! То гоблени, то дръвчета, то кутийки, ооооооо....... и лампи! Просто невероятно! :kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 10 Февруари 2012 #140 Голям красавец е този драко....... :clap::clap::clap::clap: И аз го гледах, разпечатах и ......... останах с гледането,
Голям красавец е този драко....... :clap::clap::clap::clap: И аз го гледах, разпечатах и ......... останах с гледането,