venipetgab 3 Юли 2012 #145 Поздравления!:clap::clap::clap: Лилиите са чудесни, сякаш усещам аромата им.:kissyou:
margo67 Гобленар 30 Октомври 2012 #148 Колекцията ти е чудесна, не знам как съм пропуснала страничката ти. Поздравления!:clap::clap:
Nev 30 Октомври 2012 #149 Страхотни са новите ти попълнения! Мисля, че получателите им много ще им се зарадват.
I irina48 30 Октомври 2012 #150 Прекрасни гоблени,но честно да си призная най-много ми хареса зимния пейзаж - като истински е,а и фара е много красив!Браво за красивата колекция:clap::clap::clap:
Прекрасни гоблени,но честно да си призная най-много ми хареса зимния пейзаж - като истински е,а и фара е много красив!Браво за красивата колекция:clap::clap::clap:
vaniand 30 Октомври 2012 #151 koko5 каза: Това гобленче уших за една малка принцеса-Карина Кликнете, за да разширите... Направо го чувам как мърка...страхотен е!
koko5 каза: Това гобленче уших за една малка принцеса-Карина Кликнете, за да разширите... Направо го чувам как мърка...страхотен е!