koko5 Гобленар 1 Септември 2010 #85 Сватба Това "Дърво на любовта" уших за сватбата на дъщерята на моя братовчед, затова не съм махнала фолиото.
Сватба Това "Дърво на любовта" уших за сватбата на дъщерята на моя братовчед, затова не съм махнала фолиото.
tazzzz 1 Септември 2010 #87 Цялата ти колекция е невероятна! От класическите гоблени до всякакви други занимавки ... направо не мога да си представя колко време ще ми трябва на мен да си направя моя такава колекция. :clap::clap::clap::clap::clap:
Цялата ти колекция е невероятна! От класическите гоблени до всякакви други занимавки ... направо не мога да си представя колко време ще ми трябва на мен да си направя моя такава колекция. :clap::clap::clap::clap::clap:
daniel4i 5 Септември 2010 #93 Това дърво ми взе ума, много е оригинално и много ми хареса!:clap::clap::clap:Супер идея за подарък.
koko5 Гобленар 17 Ноември 2010 #98 Малка почивка от шиенето на гоблени. Първият ми топиарий Кутийки за игли и карфици
did_tag Гобленар Модератор 17 Ноември 2010 #99 За първи път срещам тази дума :uhhhh:, но съдържанието определено ми харесва :clap::clap: А и кутииките са като малки бижута ..........:clap::clap:
За първи път срещам тази дума :uhhhh:, но съдържанието определено ми харесва :clap::clap: А и кутииките са като малки бижута ..........:clap::clap:
rostso Гобленар Модератор 17 Ноември 2010 #100 Зимната приказка се е получила страхотно! И оформлението е супер!:clap: