Благодаря ви!:flowerlove:
Дони, ми понякога смяната на двата вида шев си е направо здравословно:idea:!Така, че ако е да подкукоросвам, ще действам още по-настойчиво!
Freeky,мерси за хубавото пожелание!И аз се надявам вдъхновението в живота ми никога да не ме напуска,не само творческото а и това,което ми дава желание и хъс за новия ден!
Диана,ще ти отговоря.Не, от както съм в Германия, не ходя на работа. Това бе и причината да се обградя с всичките си хобита. Не съм от хората , които стоят и нищо не правят. И когато сред познатите си кажа,че не ходя на работа, всички се заливат от смях, защото знаят, че работя поне две смени-само, че в къщи и все нещо правя.
Тежко ми бе да взема това решение, но реших, че искам на първо място семейство, а работата на съпруга ми е такава, че често сменя работното място, при което аз пътувам с него. Семейния живот е ежедневие, а не само съжителство за уикендите, за това направих и своя избор, не мога да работя и да пътувам. Изминалата година бяхме в Библис, близко е до Франкфурт,сега от една седмица той е в Гундреминген и след 2 седмици заминавам и аз.Съответно цялата менаджерия пътува с нас,а аз всяка седмица се прибирам до дома заради цветята си-само 100-тина саксии са

.
Така минават дните ми. Никога не скучая,винаги се занимавам с нещо, чета много и си лягам по малките часове. Спя малко,стигат ми 5-6 часа.
Днес например се засрамих от себе си и започнах да разучавам щателно старата си шевна машина и възможностите й,защото наистина тя има много такива, а аз навремето изучих само най-важното и до там:uhhhh

беше ми мнго трудно с езика тогава).До преди малко със специално краче зашивах шнур на новото пано,което правя.Голямо удобство се оказа.Купих си и над 10 кутийки с нови цветове перли за нашиване-истински панаир за душата са ми такива магазини и покупки!