Привет отново:kissyou:!
След малко почивка,която си дадох по празниците,в момента подготвям това пано за подарък на приятелка за рожденият й ден,за съжаление ,май няма да успея да го направя точно за деня
Но ето го и него:
Започнах тези дни нещо ново.Това ще е покривка за спалнята на дъщеря ми .Изглежда супер лесно,но е доста връткаво,при това го шия без вскакви спомагателни материали за правилнста на линиите,но макар и бавничко,напредвам-това е средната част и е вече готова!
Това е единичен мотив от средата:
Тоа е средата:
И това е канта,който ще обиколи отвсякъд средната част двойно:
Ето продължението-още една страна от канта е готова...
Голяма подкрепа сте ми ,да знаете.Днес имах един странно объркан ден и си мислех,че е тотално изгубен за каузата"Шев",но ви прочетох и се заредих с трпение,та довърших и втория бордюр:yes:!
Благодря ви за високата оценка и се радвам,че харесвате творбите ми!
Ето малко нови стенни пана от мен:
Междувпрочем са за продан,участвам в един благотворителен търг за набиране на средства за лечение на съфорумец в друг форум,в който съм.Така,че ако има желаещи да участват и помогнат,цената на паната е 50лв,ще ги донеса и разнеса или разпратя,като си дойда за сватбата на дъщеря ми през юни.Размерите са им между 27 и 33 см.
лед двудневни усилия да събера и сглобя сама книга,най-после го постигнах.И когато залепих кртонената й корица,реших,че мога да направя и нещо по-различно и добро от голия картон...
Ето какво се получи: