Здравей Диана,
Много се зарадвах първо,на написаното от теб мнение.Да разбирам ли,че и ти се занимаваш с куилт?И второ,на града от който си регистрирана-това е моя роден град!

Права си,за цветовете,не винаги и не всичко се получава,спрямо първоначалните ни човешки очаквания.При мен обаче нещата са някъде дълбоко закодирани явно и когато казвам на близките си,че живея чрез и със цветовете,усещам,че понякога оставам неразбрана.Моят свят е цветен,пъстър,обожавам да смесвам цветове,а най обичам ,когато се заровя в магазинчето за платове в близкия до мен град!Направо живея друг живот!Понякога купувам даден плат спонтанно,без да съм отишла там с тази цел и без да ми е нужен,просто ме грабва!Така бе например с нарцисите.
|Права си за избора и изобилието на платове тук,спор няма!Само ,дето е супер скъпо,защото е хоби,а в Германия хобито струва много пари.За това доста от дюсовите платове си купувам в България,от тези за чаршафи с ширина 220см,които са на 4-4.50лв за метър.Тук 1,50м шир струва 6,5 Е,за метър.Един цип 40 см е 3.8Е...Доста неща си купувам в България.Кожите за чанти -също,мънистата,макарите за шев в Ина-Трейдинг-Русе ,те продават много качественни полиестерни макари .
Имам и други ушити неща,просто трябва да се разровя и издиря снимките...
Ето и една моя картина,която ми е трудно да определя,като куилт,небето изцяло е образувано от тигели.