За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Здравейте!
Да ви покажа поредната си работа на dimensions.След едногодишна борба с черната панама се появиха Африканките.:D

Снимката е замъглена от моя апарат.:confused:

Момичета, момичета, такива красоти, няма две мнения, зарибиш ли се по Dimentions, връщане няма. Май съм пропуснала да покажа в готов вид моите пеперудки в тази темичка.

Днес го видях на живо , много е красив наистина :clap:. Диди поздрави мила и докладвай кой ще е следващия:kissyou:

Абе хора,как шиете на тая черна панама.Резултата е страхотен ! Африканките са станали супер ! Браво !

dimensions 35229

Мили моми4ета,само да попитам има ли креиник в този гоблен/Pasion Flower Angel/:kissyou:

Здравейте. Това е новия ми Дим, току що завършен. Мисля, че добре се получи :D.

:clap:Еха, чудесен е в това зимно време!:idea:Честито!И на мен ми е в плановате.,ама кога ли...:loveglasses:

Извинявам се ако въпроса ми не е за тук.
Чудя се гоблените на Дименшънс могат ли да се ссглобяват като другите?Или трябва да си купиш комплект?Доколкото разбрах има един вносител и конците са други...:confused:

Извинявам се ако въпроса ми не е за тук.
Чудя се гоблените на Дименшънс могат ли да се ссглобяват като другите?Или трябва да си купиш комплект?Доколкото разбрах има един вносител и конците са други...:confused:
Да си призная, моите съм комплектовала сама.Използвам таблица за преобразувани на конците в ДМС .Схемите са от нета и съм доволна от крайния резултат.

Май станахме много ,:idea:и аз ги преобразувам в Анхор:loveglasses:Определено Дименшън си е зараза.

Назад