Момичета снощи спечелих един търг в ибей но още не съм извършила плащането, понеже чакам кода за активиране на картата ми в пей пал. Писах на продавача ако може да ме изчака няколко дена докато си регистрирам картата но не ми е отговорил още. Знаете ли дали има някакъв срок в който трябва да се плати? Мога ли да загубя търга ако не платя например до утре? Също гледам че има два варианта за доставка:
US $25.00
USPS Priority Mail InternationalTM
Between 8-12 business days
Seller ships within 2 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.
US $12.00
USPS First Class Mail InternationalTM
Varies for items shipped from an international location
Seller ships within 2 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.
Кой да избера?
П.С. Съжалявам че пиша в тази тема но в другата никой не ми отговори и реших да пробвам тук, все пак става въпрос за Дименшънс.
US $25.00
USPS Priority Mail InternationalTM
Between 8-12 business days
US $12.00
USPS First Class Mail InternationalTM
Varies for items shipped from an international location
Кой да избера?
П.С. Съжалявам че пиша в тази тема но в другата никой не ми отговори и реших да пробвам тук, все пак става въпрос за Дименшънс.