За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Момичета снощи спечелих един търг в ибей но още не съм извършила плащането, понеже чакам кода за активиране на картата ми в пей пал. Писах на продавача ако може да ме изчака няколко дена докато си регистрирам картата но не ми е отговорил още. Знаете ли дали има някакъв срок в който трябва да се плати? Мога ли да загубя търга ако не платя например до утре? Също гледам че има два варианта за доставка:

US $25.00
USPS Priority Mail InternationalTM
Between 8-12 business days
Seller ships within 2 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.

US $12.00
USPS First Class Mail InternationalTM
Varies for items shipped from an international location
Seller ships within 2 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.

Кой да избера?

П.С. Съжалявам че пиша в тази тема но в другата никой не ми отговори и реших да пробвам тук, все пак става въпрос за Дименшънс.

Обикновено кода на трансакцията в пей пал излиза за около няколко дни. Не знам дали няма да ти анулират търга.
А за двете съобщения - първото е два пъти по скъпо , ще я получиш от 8 до 12 дни, второто - зависи до къде ще пътува пратката. Иначе и в двата случая ще ги обработят за 2 дни след плащането. Ти си избираш кой вариант искаш.

Срокът за плащане е 7 дни. След този срок, ако не платиш ти записват сделката "на сметката", т.е. един вид черна точка. При три такива ти блокират акаунта, получаваш отрицателен коментар.
Що се отнася до транспорта, си избери евтиния вариант, пак ще дойде от 7-30 дни. Ако не дойде до 45 ден повдигаш диспут и ти връщат парите. Ако не повдигнеш гориш... :greeneye:

Аз си мисля, че като получиш 4-ния код от банката и го въведеш в ПайПал за да верифицираш картата си веднага или до няколко часа става активна. Може и да греша.

Последно редактирано:
Момичета, знам , че на всички е много приятно да получат похвали от съидейници и хора, които ценят нашето хоби.Но все пак темата е за обсъждания,консултации, въпроси и всичко интерисуващо ни за гоблените на тази фирма, а не за овации (поне така пише и в първия пост)Темата вече стана 46 страници и вижте сами колко от тях са по същество. Има други теми,в които можем спокойно да се аплодираме.
Това е мое мнение, а вие ако искате се съобразявайте.
Успех на всички любители на разработките на Dimensions

Напълно съм съгласна със Светла Петрова - темата е най-вече за обмяна на опит и разрешаване на проблеми, а не за браво - хубаво е че се показват изработени гоблени, но нека бъде до там - освен ако няма нещо за обсъждане по гоблена.
Като разглеждах темата видях, че 675 пост има момиче с проблем, което търсеше помощ и съдействие за гоблена "Цветен ангел" на Дименшънс - нещо не му харесваше ръчичката, но докато намеря отговора тя си е изтрила поспа - по всяка вероятност е била обидена от факта, че никой не й е обърнал внимание, а вместо това поста й е затрупан от "браво" за поста поместен веднага след нейния - все пак наистина е обидно.
Мило момиче, извинявай за малко закъснелия отговор, не запомних коя беше, но отговорът е продължавай, при конвертиране на конците наистина това са номерата, а и на снимката на изработения гоблен на Дименшънс откровенно казано телесните цветове и на мен не ми харесват.

Шия тези макове, дизайна много ме радва. Комплектовка - оригинална.

Прави ми впечатление, че конците са много лоши като качество (нищо общо с предишните). Оплитат се, издължават се в процеса на шиене - всички признаци на нискокачествен конец. Тръпна съм като го изпера да не се (не дай боже!) пуснат боя ...
Някой друг има ли такива оплаквания от конците им?

Аз пък започнах тези вълци. Купих този и още 4 от американски интернет магазин и всички са от Китай. Хареса ми, че са в органайзер и не се налага да гадая какви са цветовете, но конците малко се усукват.

Напълно съм съгласна за качеството на конците - усукват се, замъхват се и сякаш го няма блясъка от преди.

Да ви кажа честно и на мен не ми харесват много много конците им и не мисля че са ДМЦ багрени специално за тях, както често се твърди. Наистина се усукват и това не е само в новите им комплектовки-отдавна са така. Даже сега докато шия поредния ДИМ и постоянно попдръпвам допълнително с още една игличка да изглаждам подовете :( И все пак виждала съм и по-зле!

Радика - конците няма да пуснат като ги изпереш, но наистина не са много добри, особено на тези китайските комплекти. Те са по-остри някак си. На американските също не бяха толкова добри, но поне бяха по-меки конците.

Но пък от друга страна аз съм шила няколко китайски на дименшънс и като изключим твърдата панама и конци, станаха много красиви, така че не се притеснявай :)

Назад