За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Ами сигурна съм, че ще стане красив.
Но не е същото качество като отпреди 5-6 год. (мисля, че от тогава са ми предишните гоблени).
И съм леко разочарована. :mad:

А някой изобщо скоро закупувал ли е гоблен на Dimensions- made in USA?Аз оставам с впечатлението ,че май вече производството е китайско.

Аз съм купувала само американско производство. Има много оригинални комплекти, които бабите крият в гардеробите си и отвреме на време ги разчистват:greeneye:.

Последно редактирано:
До преди около година Dimensions бяха USA, тези на които конците бяха на топка / сноп/ и се гадаеше по цветовете и броя на отрязъците. От около 1- 1 и 1/2 г. вече са китайски/ тези които имат органайзери/. Аз съм купувала от Ебай и от двата вида, но все още си стоят в шкафа с резервите, та нямам мнение за качеството на конците.

Шила съм и от американските комплектовки и от китайските и не виждам разлика в конците. Още с първия си гоблен, който беше точно такава американска комплектовка не останах очарована от конците, но все пак като се ушият стават чудесни гоблени. :greeneye:

Аз също имам в запас и от двата вида комплекти-и от американските и от китайските.Също съм шила и от двата вида,но не виждам разлика в качеството.

Само дето панамата на китайските е "непробиваема"!

Не смеех да го напиша, че станах много капризна нещо :greeneye:

След като се оправя с наличните китайски, ще се ориентирам към ибея май... към ония комплектовки от бабините гардероби :D

Комплектовка моя,по оригиналната схема на dimensions.
35252 Birch Tree Birds

Снимката е правена с телефон и моделчето изглежда по-тъмно.:confused:

Здравейте, момичета, имам нужда от помощ. В момента шия My Litle Sunshine. Шия го по схема от нета, комплектовка с ДМЦ конци. За два от знаците обаче приравнителната таблица дава един и същ цвят. Това са знаците ψ (6250 Blue purple) и ромбче (17110 Blue), които по таблицата излизат DMC 340. Лошото е, че двата знака са един до друг и на снимката на гоблена, изобщо не изглеждат еднакви. Струва ми се, че ако го шия все с този цвят няма да стане добре. Дайте някакво предложение или ако някой го е шил?
Аз вадих цветовете от тази таблица.
http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/FlossConversionCalc0B63.asp?processForm=0

Единият го ший с 340, а другия с 341 пробвай - една степен по-светъл е............

Здравейте, момичета, имам нужда от помощ. В момента шия My Litle Sunshine. Шия го по схема от нета, комплектовка с ДМЦ конци. За два от знаците обаче приравнителната таблица дава един и същ цвят. Това са знаците ψ (6250 Blue purple) и ромбче (17110 Blue), които по таблицата излизат DMC 340. Лошото е, че двата знака са един до друг и на снимката на гоблена, изобщо не изглеждат еднакви. Струва ми се, че ако го шия все с този цвят няма да стане добре. Дайте някакво предложение или ако някой го е шил?
Аз вадих цветовете от тази таблица.
http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/FlossConversionCalc0B63.asp?processForm=0

Имам го пренабор с ДМЦ.Мисля,че там е дадена мартеница 340 и 333 за този номер.Ако искаш, дай мейл,за да ти го пратя. :idea:

Сего го разгледах по-обстойно-мартеницата е най-тъмния цвят,след това е 340 и след това 341,както каза did tag :)

Последно редактирано:
Назад