сега да поискам един съвет.
погледнете този гоблен, оказа се, че съм сбъркала единия бод - тревичките е трябвало да шия couching , а аз ги ших с контурен бод. Дали да ги разшия и да ги правя наново или да ги оставя така. Видях си грешката чак след като свърших. И то защото ползвах пренабрана схема, там беше указано с контур, а в оригиналната - с другия бод.:uhhhh:
Благодаря Ви на всички, точно това ми трябваше - малко кураж. Пращам го за рамка и толкоз.
А сега да ви покажа едно начало :loveglasses:. Краят трябва да дойде съвсем скоро, че ще бъде подарък за свекърва ми. По случай рожденния и ден и пенсионирането. Като си кани бившите колежки да им сервира кафенце :cookies:
Ако някой все още не е разбрал какво получих от коледната игра с подаръци и тук да се похваля. Искам колкото се може повече хора да видят прекрасния подарък, който Nimate ми изпрати. Достойно място си намери на камината и на всеки, който ме посети се хваля - толкова съм щастлива. :kissyou: Благодаря ти Ники. http://keep4u.ru/full/2009/12/07/d5ef2a4d17b65cfb84252b68403aa599/jpg
ами нещо не мога да се справя с прикачването на картинки от интернет. , но като разбера как става веднага ще го поправя.