tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Първи опит в нещо различно - много се гордея с резултата. :idea:
Действителните цветове, обаче, са много по-нежни, ама с телефон толкова се вижда.

Ето и новите ми картички, нищо общо със сезона, но защо пък да не ви ги покажа. И един дядо Коледа в процес, утре други ден и той ще е готов.

А, сега, ето го и готовия дядо Коледа. Много се гордея с резултата, макар и не съвсем готов

Успях да направя по-хубави снимки на дядото, а буквичките са на мама. Най-накрая успях и нея да запаля по бродерията

Я вижте какво получих от ata като подарък в коледната игра. Топката е невероятно красива, нали?!

и целият подарък - толкова много хубави неща :greeneye:

Последно редактирано:
още една топка, но в сравнение с тази, която получих от ата моите някак си простеят

Напротив,и топките и картичките ти,и лентите за свещи,Дядо Коледа,всичко,което си направила е много,много красиво!:clap:А сега ще чакам да видя поредната красота,която ще се роди на черна и синя панама:kissyou:

ata, shaton Благодаря Ви!
Ето какво получи другарчето ми в коледната игра, разбира се само едната картичка :D. Надявам се да го харесва, че не можах от никъде да разбера какво би я зарадвало.

готови са коледните чорапчета и ръкавички, а за буху-буху - Благодаря на Denica, която ме снабди с материала. Първото нещо, което спретнах е за нея. :idea:
Надявам се да го харесваш Дени.

Назад