tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Всичко е прекрасно! Не се сърди ама моята ръкавичка и по-хубаваV Искаш ли да ти я покажа? И моля никой да не ми завижда :idea:

:gipsy: Най-хубавата е, нали?:clap::kissyou:

и някои от картичките, които направих, но нали си нямам мой фотоапарат, не можах да снимам всичките.

Благодаря Ви на всички за милите думи.
Веселко, и аз последния Дименшънс много си го харесвам, но нямам парички за рамка сега, а така ми се иска да окача вече...
Още малко коледни - този път по поръчка на свекър ми, направо се изтрепах да бързам докато ги направя :PP

още коледни картички, които не можах да покажа навреме :loveglasses:
Знам, че вече Ви омръзнаха и сте на друга вълна, ама аз да си ги покажа :oops: Даже има и още, но не съм ги снимала.

:hehe: Докопах се най-после до фотоапарата на татко.
Ето какво имам да показвам.
Първо органайзера, който си спретнах тази седмица. :confused: Хм, на живо изглежда много по-красив и не така крив - аз ли нещо не съм сполучила със снимките? Сега ми остава само да скрия някои грозни шевчета

Последно редактирано:
едно книгоразделителче за мъжа ми - голям зор видях с ламинирането.
Маргаритите, които шия в момента и една коледна свещ, вече позабравена

ето ги най-красивите ми творби - Манол (големия) и Виктор - вече на 13 дни, заедно с майсторите - мама и татко

ето ги и последните картички, ушити преди да родя, но не ми остана време да ги довърша - сега вече в завършен вид.

аз и моите картички, пфу, сигурно вече ви омръзна, но пак да покажа част от великденските - вече подарени, макар и със закъснение. И един проект за чанта. Бродерията ще се прикрепя отделно, така че да мога да я пера отделно от чантата, пък и да си я сменям в зависимост от облеклото.
Между другото, няма да се разсърдя, ако ми пратите някаква идейка за бродерия за чантата, :upbeer:

BIBETO, Nev, Vessito70, много Ви благодаря за хубавите думи.
Ето какво сърчице направих за рожденния ден на мама, който беше през май, но чак сега имам снимки.
Преглед на прикачен файл 149099 Преглед на прикачен файл 149100
И нещо, с което се занимавах тези дни и направо ме изтормози с едни половин бодчета. Слагам и оригинала, но нямах време за другите рози и малко ме е страх да направя завъртулките по панамата, иначе имам подходящ химикал.
Преглед на прикачен файл 149101 Преглед на прикачен файл 149102

Последно редактирано:
Назад