Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата shebek1733
  • Начална дата Начална дата
Щото е фон и е малко досадно но се стегни че тези цветя са си едно малко съкровище :kissyou:

Благодаря ви милички макар че така съм се отплеснала че съм го качила в готовите :D май найстина нямам търпение вече да е в готовите :gipsy: .Но спокойно скоро и това ще стане :kissyou:

Много са ти хубави нещата shebek1733,големи и стойностни са.Ще надничам честичко в твоята страничка за нови красоти

Здравейте мили момичета ето ме отново да се отчета с моята красота :D то и крайно време беше де вече ме е срам но го уших и вече е готов за показване макар че от бързане да се похваля не го изгладих само го изпрах утре ще го гладя сега му се радвам още :idea: дано ви хареса а размера на гоблена е
хареса а размера му е 53 на 77

Последно редактирано:
:clap: Ихааа, наистина е много красив! Няма защо да се срамуваш, лятото нали го видях наживо, той е огромен, затова и по- бавно стана. Браво!!!

:clap: Ихааа, наистина е много красив! Няма защо да се срамуваш, лятото нали го видях наживо, той е огромен, затова и по- бавно стана. Браво!!!
Ей keissi миличка мого си бърза радвам се че ти хареса .НА живо е много по хубав като дойда лятото на море ще го донеса ние сме от 9.06 на Сл.Бряг и ще се радвам да се съберем и да се видим :kissyou::kissyou:.Ще ти се обадя непременно :idea:

Много е хубав,те хубавите работи стават бавно :clap::clap:
макар и негладен красотата си личи :kissyou:

Браво Иренче, успя да се пребориш :clap: Поздравления за упоритоста ти! Чакам да го видя на живо.

мерси много за хубавите думи .А момичетата от София ще го видят на живо като се съберем :gipsy: на срещата

Честито!:clap::clap::clap:

ОГРОМНИЯТ и много красив гоблен беше завършен!
Много малко хора биха се захванали с такава епична задача!

Ирена, напиши размерите на готовия гоблен, за да могат момичетата да придобият представа за какво става въпрос!

А на живо цветенцата са като истински!:kissyou:

Иренка, наистина си изработила много труден и красив гоблен, шапка ти свалям за търпението!:clap::clap::clap:

Благодаря ви милички и понеже снощи бързах да се похваля и не го изгладих .Сега вече е готов цяла нощ стоя с омекотител и сега вече е изгладен и готов:idea: :kissyou::kissyou:

Благодаря ви милички за това че ви харесва van4e_to гоблена е на Вилер-Гладиолите :kissyou::kissyou:

Назад