Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата shebek1733
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви мили момичета много се радвам че оценявате труда ми:flowerlove::kissyou:

Много красиви гоблени! :clap:Браво за търпението да шиеш големи гоблени. Моят най-голям е Лунната зима и след него не смея да се захващам с този размер:idea: . Успешни следващи :kissyou:

Здравейте милички :D след дълго отсъствие да покажа един готов вече ме хвана срам само шия а нищо не е готово ,започнах много и нито един до сега не довърших .Като изключим подаръка за другарчето ми за коледа .Ето го и него Мадоната с гроздето най после е готов макар че отива за подарък на зълва ми за коледа .Даже не е изгладен но нямах търпение да го покажа още е мокър :idea:.Утре ще го снимам пак и изгладен:kissyou::kissyou:

Здравейте отново днес снимах мадонката вече изгладена ,няма начин изглежда много по хубава готова за рамка:D

Иренка,
кога го избоцка - браво за търпението - страхотен е :clap:

п.п. аз покрай форума все мъници правя:(

Иренка,
кога го избоцка - браво за търпението - страхотен е :clap:

п.п. аз покрай форума все мъници правя:(
Юре не питай миличка без нерви останах но си заслужаваше .Накрая не издържах с тея бодчета :idea: свят ми се зави .Много благодаря за милите думи че то моята темичка хвана прах вече:kissyou::kissyou:

Браво, браво, ето че можеш и да завършваш нещо от време на време :idea:
Много е хубава мадоната, заслушавала си е дългото шиене и единичните бодчета :clap:

Здравейте отново тъкмо се прибрах и взех Мадонката вече рамкирана и бързам да се похваля че ще отиде за подарък.Станала е страхотна:kissyou:>Дано и на вас да ви хареса:idea:

Че как няма да ни хареса. :clap: Станала е разкошна и притежателя и ще бъде страшно щастлив когато я получи.

Леле много е хубава:clap:, дано да е подарък за много близък, че как се подарява такава красота:idea:

Найстина мадонката беше за много близък човек за моята зълва и беше много щастлива .И понеже мина новогодишната игра да и реших да кача гобленчето от нея .Вече е при притежателката си

:clap::clap::clap:И мадоната и луничката са много красиви и с добре подбрани рамки.

Прекрасна е Мадоната!Някога отдавна,уших Мадона Лита и имах идея,да и ушия за другарче Мадоната с гроздето.Вече не си спомням,защо не го сторих но като видях твоята съжалявам ,че не съм я ушила.Как се раздели с нея!?Много е красива!!!

Последно редактирано:
Не ме питай беше ми много трудно да се разделя с нея.Но все пак ще я виждам като и ходя на гости .Иначе много ви благодяря за милите думи :kissyou::kissyou::kissyou:

Е,как няма да ни хареса!Гоблена е много хубав и в рамка :thumbup: още повече!Можеш да си много горда ,че ще направиш такъв невероятен подарък!:clap::kissyou:

Здравейте отново леле моята темичка хванала прах едвам си я открих :D но нищо.Сега да ви покажа новото си творение понеже вече е при притежателката си мога да си го кага в готовите си творби.Е останах без нерви толкова са трудни поне на мен тези кръсчета и контури незнам колко пъти го разшивах но мисля че крайният резултат се е получил добре .И на pepitka да и е харесъл подаръка .Съжалявам за не толко хубавата снимка но:confused: ми светеше найлона а не исках да го махам.Че с нашите пощи знае ли човек:idea:.Е написах цяла реч закоето се извинявам:kissyou:

Назад