Здравейте момичета,едвам си намерих темата тя хванала прах ,но аз шия усилено.Сега покрай празниците се заразих с една краста и реших и аз да се пробвам незнам дали ви харесват но като за начало мисля че се получиха добре и реших да се похваля :idea:
Благодаря ви милички ами вие сте стимул да правя и това не вярвах че ще се справя но виновничките са няколко, kati 31,ducki и mari_ar тя ми изпрати схемите :kissyou:страхотни сте момичета
Здравейте милички и честита Коледа :wine: и понеже чак днес завърших другите топчици и ги качвам доно ви харесат да им се порадвате като мен започвам да ставам майстор ,майтапя се :kissyou:
оф голям срам едвам си открих етапите реших че е време да покажа до къде го докарах с моя гоблен че вече ме е срам :idea: ,вече му се вижда края и трябва да се стегна
Мале ,мале :clap:-то хем голям, хем труден .Прекрасни цветове!Не ти e останало много ,благородно ти завиждам ,че ще гледаш после тази красота всеки ден.Успех до края!:flowerloveА този сериал и аз го гледам - на аватара ти.)