Ето най после успях да си кача мойте гоблени съжалявам но са с телефон засега после ще ги сменя но искам да покажа какво съм ушила до сега:rainbow: :kissyou: :greeneye: дано ви харесат
Последно редактирано:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oх олекна ми на сърцето толкова време несмеех да ги кача заради качеството .Благодаря че ги оцениШебече,красиви гоблени!Браво!
Не се притеснявай за качеството на снимките.Голяма част от нас ще ги оценят като много добри и красиви.
Лично аз съм привърженик на по-големите гоблени и съм очарована от твоите работи!
остана само един той ми е любим защото са зодийте на мен и на съпруга ми и познайте коя зодия съм аз :lady: Дева а той лъвче кротко:greeneye:
Благодаря ви за хубавите думи .И на теб Деница за идеята за рамка ще я направя както каза обещавам:kissyou: :cookies:Харесва ми как Девата е стъпала на врата на Лъва - аз съм Везна и не ми се отдава ...
Ако не се лъжа гоблените са два под името Ден и Нощ ... Видях ги на живо миналата седмица - една дружка си ги ши - останах възхитена ... Поздравления!!!
Ако се чудиш за рамка - тя ги направи с много раздвижен профил, комбинация от тъмно синьо и тънък кант сребро от вътрешната страна - резултата беше невероятен!
Много ти благодаря за хубавите думи макар че е снимано с телефонВъзхищавам се на колекцията ти! Прекрасна е! Завиждам ти благородно , че имаш време и очи за такива големи гоблени!:clap::clap::clap: