Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата shebek1733
  • Начална дата Начална дата
Ето най после успях да си кача мойте гоблени съжалявам но са с телефон засега после ще ги сменя но искам да покажа какво съм ушила до сега:rainbow: :kissyou: :greeneye: дано ви харесат

Последно редактирано:
дано не съм ви досадила но има още.Паксе извинявам но тези дни ще си купя апарат и ще ги оправя.:kissyou:

Последно редактирано:
ХЕАД

А този го започнах вчера и утре ще копувам още конци.Избрах по лесен като за начало .Благодаря на всички момичета който ми помагаха със схеми Вие сте страхотни.И обещавам на следващата среща в София да дойда .Много искам да се запозная с вас.Приятно разглрждане:kissyou: :blueflow: :wine:

остана само един той ми е любим защото са зодийте на мен и на съпруга ми и познайте коя зодия съм аз :lady: Дева а той лъвче кротко :D :greeneye:

Последно редактирано:
Шебече,красиви гоблени!Браво!
Не се притеснявай за качеството на снимките.Голяма част от нас ще ги оценят като много добри и красиви.
Лично аз съм привърженик на по-големите гоблени и съм очарована от твоите работи!

Шебече,красиви гоблени!Браво!
Не се притеснявай за качеството на снимките.Голяма част от нас ще ги оценят като много добри и красиви.
Лично аз съм привърженик на по-големите гоблени и съм очарована от твоите работи!
Oх олекна ми на сърцето толкова време несмеех да ги кача заради качеството .Благодаря че ги оцени

:clap: Гоблените са прекрасни. Невероятен труд. Но трябваше да ги побликуваш в подфорума "Вашите творби". Там показваме гоблените си.
Помоли администраторите да преместят темата ти.
А ти не спирай да показваш, защото са много красиви:kissyou:

остана само един той ми е любим защото са зодийте на мен и на съпруга ми и познайте коя зодия съм аз :lady: Дева а той лъвче кротко :D :greeneye:

Харесва ми как Девата е стъпала на врата на Лъва - аз съм Везна и не ми се отдава ... :D
Ако не се лъжа гоблените са два под името Ден и Нощ ... Видях ги на живо миналата седмица - една дружка си ги ши - останах възхитена ... Поздравления!!!
Ако се чудиш за рамка - тя ги направи с много раздвижен профил, комбинация от тъмно синьо и тънък кант сребро от вътрешната страна - резултата беше невероятен!

Колекцията ти е страхотна:clap::kissyou:Не снимката определя красотата на творбата. Ако видиш моите, направо ще паднеш, но момичетата не ми се сърдят, защото са на ясно, че в действителност са добри.
Ший и ни радвай:kissyou:

Страхотна колекция :clap: :clap::clap:
Успех със следващите проекти :idea:

Браво!!! :clap: Доста внушителна и трудна колекция!!! :clap: Все големи гоблени:idea:....... аз например съм ушила само 1-2 такива и мисля, че не бих шила повече големи гоблени :gipsy: затова се възхищавам на всеки, който го прави.:thumbup:

Харесва ми как Девата е стъпала на врата на Лъва - аз съм Везна и не ми се отдава ... :D
Ако не се лъжа гоблените са два под името Ден и Нощ ... Видях ги на живо миналата седмица - една дружка си ги ши - останах възхитена ... Поздравления!!!
Ако се чудиш за рамка - тя ги направи с много раздвижен профил, комбинация от тъмно синьо и тънък кант сребро от вътрешната страна - резултата беше невероятен!
Благодаря ви за хубавите думи .И на теб Деница за идеята за рамка ще я направя както каза обещавам:kissyou: :cookies: :D

Извинявам се но съм забравила да си кача гоблена който ми е на стената още една Мадона :D

Последно редактирано:
Радвам се че ви харесват .Макар качеството на снимките да не е много хубаво:kissyou::heart: :D

Възхищавам се на колекцията ти! Прекрасна е! Завиждам ти благородно , че имаш време и очи за такива големи гоблени!:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:
Много красиви гоблени.А снимките- кои с каквото има и това снима.Важен е резултата а той е прекрасен.

Назад