Пчеличката Мая :)

• Началник на темата Началник на темата maya_the_bee
  • Начална дата Начална дата

maya_the_bee

Гобленар
Здравейте,
ето, че се престраших най-после и аз да създам свое собствено място във форума. Започвам отзад напред - ще покажа последното си творение, а постепенно ще качвам и по-старите неща. :gipsy:

И така - "С цвят на роза" с големи благодарности към sissak :flower:

Започвам постепенно да показвам и старите си неща. Част от тях бяха представени от Захар, но сега ги отделям, за да е ясно съотношението - мое - твое :D

Букетче с макове:

Лице :

Влюбени : всъщност това е първият ми гоблен, шит преди 25 години

Полски цветя: най-измъченият - шит в продължение на 5 летни ваканции:

Толкоз засега, скоро ще кача и други.

Най-после намерих време да кача и нещата, видяни само от тези, които посетиха изложбата в Пловдив.

Последният от тройката, Танцът на слънцето, нещо не се получи както трябва, но вече нямах нерви и време, за да го поправям.

И още :

Между класни и контролни успях да направя две от четири. Досега не бях шила на кръстчета и си мислех, че няма да ми хареса, но резултатът е задоволителен, или поне аз така го виждам. :gipsy:

Много отдавна четворката ми от цветя в бяло е готова, но фотографите нещо се разсейваха, та не можех да се похваля и на другите ценители на красотата, освен на пловдивската група. :gipsy:

Да си покажа първите сериозни опити с мъниста! Първото е ъгълче от величествения Стоунхендж

а второто - любовна кардиограма.

И двете в очакване на подходящо оформление :idea:

Аааааа първа ги видях и тук и на живо на срещата в Пловдив!!!:clap::clap:
Отлично си се справила и с мънистата и упорито продължаваш да усвояваш всякакви нови методи на работа!!!:clap::kissyou:
Успех в следващите начинания.:thumbup:

Нямам думи за мънистените ти творби! Първи опит но със сигурност не е последен, щом се допреш веднъж до мънистената мания май всичко друго започва да ти се струва еднотипно. Хайде давай и следващите творбички да видим! :kissyou:

Много ми хареса мънистения Стоунхендж! Очаквам и други мънистени творения :)

Междувременно дамата с цвят на роза вече си има дом:

А за мъниста-манията сте прави - продължавам, скоро ще показвам!

От хиляда години не съм се показвала тук - за срам и позор. Но за това време поуших нещичко, довърших едно-друго и сега ги предлагам за дружеска критика ;)
Любовната кардиограма се превърна в благодарност към една прекрасна лекарка

Назад