Пчеличката Мая :)

• Началник на темата Началник на темата maya_the_bee
  • Начална дата Начална дата
Оказва се, че не съм сложила тук първия си Дименшън, макар че той вече поостаря, беше на две изложби. Още два Дименшъна ме чакат.

И едно калъфче за телефон - тематичен подарък за колежка франкофонка

Няма, няма, но като се появиш и ни поразяваш с красотите, които си изработила!:clap::clap::clap:
Личи си, че са шити с голям мерак!:kissyou:

Гоблените-месеца са очарователни. А как смяташ да ги оформиш?

Благодаря за вниманието! Както се вижда на снимката до дименшънските пиленца, бях започнала да ги рамкирам едно по едно, но напоследък :confused:..... започнах да си мисля за нещо съвсем различно. Но засега няма да избързвам да говоря, нека да ушия и последните два месеца, пък тогава ще видим.

За пръв път разглеждам и всичко много ми хареса. Тези зъбчета са тооолкова симпатични и календара е много свеж. За дименшъна да не говоря-нали съм почитателка на тази фирма. А изонитът макар че не ме влече (може би защото не съм се пробвала :gipsy: ) не мога да не отбележа че изонитените картички са страхотни. :clap:

Благодаря ви, момичета, за милите думи. Само още няколко дни да минат да оформя годишните оценки и грабвам новия Дименшън - Градинската порта. Чак ме сърбят ръцете! :loveglasses:

Много ми харесаха бродерийките за календара.Кога намираш време за всички красоти.Поздравления и за картичките.

От утре съм отпускарка и може и някой гоблен да хвана, но до тогава - само няколко нови картички, някои топли - топли.

Ето какво измайсторих снощи:

Досега всичките си работи довършвах като картички. Но това е доста голямо. Чудя се в рамка ли да го сложа, иначе ли да оформя :confused: Някакви идеи, момичета?

Ето какво измайсторих снощи:

Досега всичките си работи довършвах като картички. Но това е доста голямо. Чудя се в рамка ли да го сложа, иначе ли да оформя :confused: Някакви идеи, момичета?
Направо си е достойно за рамка!:clap:

Още един глас за последната творба- в рамка!Много изчистено и елегантно!:clap::clap:

Страхотни са изонитените ти творения :clap::clap::clap:
И аз съм за рамка!

Назад