Пчеличката Мая :)

• Началник на темата Началник на темата maya_the_bee
  • Начална дата Начална дата
Работливата пчеличка пак е заработила и оформила красиви неща !!!:loveglasses::clap:
За мен вече си "спец" на мънистата!!!:clap:

Прелестни са новите ти творения.:clap: А колко хора си зарадвала. А подаръчето за съпруга ти е уникално. :clap::clap::clap:

Не пропускам страничката ти. Мъжът е много ок. Мънистените гобленчета са бижу.Аз все още нямам смелост да пробвам.

Много отдавна завършен, подарен и даже показан на пловдивската група - подарък за сина.

Много хубава графика:clap:!Днес и аз я започнах,но с малко свободни съчинения:D Много ми хареса как си я рамкирала.

:kissyou:Колко много красоти в твоята старничка:eek::clap:е случайно аватара ти е такъв-работлива,като пчеличка:kissyou:Всичко е перфектно

Кончето е супер:clap:, много интересно паспарту , сякаш са четири:confused:, ще издадеш ли тайната?

Хубави са ти творенията, но най - много ме впечатлиха зъбките и любовната кардиограма, много са оригинални.:clap:

Мдаа, година и половина не съм "проветрявала" тук. Но това изобщо не значи, че не съм работила. Просто се отчитах само в нашата, пловдивската група. А сега реших да събера на едно място последните си нещица.

Календар, от който останаха да се шият февруари и декември:

Ехеее,голямо проветряване.Всичко е много красиво,но какво друго да се очаква от една пчеличка.

Назад