План на Игрите-Подаръци за 2010,2011 год.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Май ще си караме по старому,много се омотахме:confused: Ще поместя още една две точки които задължително да се спазват и това ще е :idea:

Да,Светле,ако до 31 декември,не си получиш подаръка,момичето което ти се е паднало да ти праща,ще го сложа в списък -да не участва повече в игрите,щом не спазва правилата.

Разпределям кой на кой ще праща,и правя списък в първия пост ей такъв пример давам-

Първата колона е този който праща,а срещу него слагам името на получателя
манка праща на джъмпи
джъмпи праща на Светла и т.н.

Това ли искате.
Или както до сега,да не се знае от кой ще получаватееееееее,а да си знаете естествено на кой ще пращате.

Айде сега пишетееееееееее.

Последно редактирано:
Относно анонимноста - според мен да е както до сега, знаем само на кого ще пращаме , а не знаем от кого ще получаваме. В противен случай се губи ефекта на изненадата. И с едно допълнение - след като мине крайният срок на пращане да се обяви името на този,който не си е изпълнил условията, а не да се премълчава.
Предлагам и едно допълнение - да има и резервен списък на изпращачи, ако има такива желаещи, които да готвят подарък наистина за анонимно другарче и да изпратят на този,който не е получил от истинското си другарче.
Допълнението ми нещо не е изпипано, но в момента за това се сещам.
Хайде и вие помислете за една "застраховка другарче", за да няма разочаровани.

:confused:Аз вече се замислям дали ще участвам в следваща игра.Като чета постовете май доста хора не са си получили подаръците.
Ще чакам да решите какъв ще е регламента,но май ще предпочета да зарадвам някого извън игрите.

И аз подкрепям manka и denica.То винаги ще има недоволни, но ми се струва, че игрите като цяло носят повече радост, отколкото негативи- дано не се лъжа, но поне при мен е така. И нека да не е анонимно- аз например се съобразявам с това, на кого пращам и надявам се да не съм разочаровала другарчетата си. А от кого ще получа- нека това да е тайна. С една дума- по старому.

Ей съм чинно "за" предложението на Деничка. Да слагаме точка, че то както е тръгнало утре може друг акъл да ни дойде и хайде пак отначало.....:D

Сега ще вечерям,и като се върна ще напиша регламента за играта 8-март,който иска да се съгласява,който иска не,не мога да угодя на всички я:idea:
За сега съм на половина раздвоена за другарчето,дали да го обявявам да се знае от всички,или да се знае само от този,който изпраща!
Иначе всичко друго ще го сложа в условията.

Аз съм за анонимност, в смисъл, че ми е по-интересно да не зная кой ще ми праща. Но си мисля, за да не се получава така, че да правим пътеки до пощите, като се пусне колетчето се изчаква 1 ден (по принцип това е срока на БГ пощи за доставка в страната) и се предупреждава другарчето, че трябва да има пратка за него. Дали ще узнаеш един ден по-рано (като получиш ЛС) или по-късно (като си вземеш пакетчето), мисля е без значение.
А в пощата при нас пратката се пази 20 дни и ако не е потърсена се връща на подателя.

И аз съм за досегашното положение с другарчето. Ти знаеш на кой пращаш, но не и кой ще ти прати. А може и да се пусне ЛС на манка или някой помощник, "нает" специално за тази работа, кога колетчето трябва да е в пощата и той да пише на другарчетата. Ако ви се занимава де...
Иначе срока е 20 дни за непотърсена пратка, поне 2 известия трябва да се пратят през това време.

Предлагам и едно допълнение - да има и резервен списък на изпращачи, ако има такива желаещи, които да готвят подарък наистина за анонимно другарче и да изпратят на този,който не е получил от истинското си другарче.
Допълнението ми нещо не е изпипано, но в момента за това се сещам.
Хайде и вие помислете за една "застраховка другарче", за да няма разочаровани.

Аз ще съм резервата изпращач:idea: понеже няма да участвам в играта.
Но с най-голямо удоволстие ще я направя за другите момичета:kissyou:

Ето регламента,повечето неща са копирани от предната игра-

Игра с подаръци- 8март
Начало на записването- 01.01.10г.,
Краен срок за записване-15.01.10г
Изпращането на подаръците да започне от 20.02.10г,
Трябва да са изпратени подаръците....задължително до 28.02.10г.
за да се получат до 08.03.10г
Регламента за играта е следния-
1- Задължително бродерия изработена от вас,големината и е по ваш избор.
2- Добавите към нея-някакво подаръче например-сувенир,картичка,календарче,играчка,панама,конци,игли,
или каквото се сетите и имате желание да пратите на другарчето,което ви се падне.

Ще се запази в тайна кой на кого ще праща,за да е изненада.Това ще се знае само от мен,и човека който ще праща:idea:
След като се изтегли кой на кой да праща, ще бъде изпратено на всеки записал се ЛС,и ще ви се каже на кой ще пращате подарък.

Последно редактирано:
Аз съм за анонимност, в смисъл, че ми е по-интересно да не зная кой ще ми праща. Но си мисля, за да не се получава така, че да правим пътеки до пощите, като се пусне колетчето се изчаква 1 ден (по принцип това е срока на БГ пощи за доставка в страната) и се предупреждава другарчето, че трябва да има пратка за него. Дали ще узнаеш един ден по-рано (като получиш ЛС) или по-късно (като си вземеш пакетчето), мисля е без значение.
А в пощата при нас пратката се пази 20 дни и ако не е потърсена се връща на подателя.

И аз съм на това мнение.Даже може да се съобщава как е изпратен подаръка,по пощата ли,или с куриер.
А за анонимността ,гласувам ЗА.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

Не е ли по лесно ако към адреса се прибави и телефон и когато се изпрати подаръка да се пусне по един смс . Така хем другарчето ще знае и ще провери , хем изпращача остава анонимен .

И аз съм ЗА с този регламент.
И да добавя, че се надявам в следващите игри да няма разочаровани.
А къде ще е този списък с отпадналите от игрите?
Весели празници на всички!
:kissyou:

Аз се включвам в играта за 8 март - въпреки притесненията ми покрай Коледната игра, аз получих страхотен подарък и искам пак..... Сега ще се подготвя по-отрано и се надявам да зарадвам някого. В моето семейство не се празнува 8 март и ще ми е приятно да го отбележа по този начин - с НЯКОЯ НЕПОЗНАТА. Да знаете, че ще ползвам куриер този път, за да няма закъснения и счупени стъкла.....

Момичета,тъй като Великден тази година е с по-ранна дата,кажете си мнението искате ли да правим игра:confused:
Ако е да,ще трябва да се започне записването за нея,за да има после време и за подготовка.

Назад