Чета,чета и почвам да се замислям че целия този коментар е по мои адрес.
Лили, "проблемът" съществува от доста игри насам, въобще няма общо с твоят подарък!!!
Аз започнах дискусията и искам да уточня -
ПРОТИВ СЪМ ИЗПРАЩАНЕТО НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОДАРЪЦИ!!!!!!!!!! Нямам никакви претенции относно размер, вид, десен и прочие на гоблена!!!
За мен важно е да изпратя и да получа ГОБЛЕН - нито повече, нито по-малко!!!
Кора, с течение на времето, всеки един от нас е създал различни контакти с различни хора - общуваме чрез ЛС, скайп, фейсбук, в кварталната градинка, по телефона .... Аз намерих много ИСТИНСКИ приятели, с които вече ни свързват много други неща, не само гоблени. Естествено е в общуването си да засягаме подобни теми - не е важно как и с кого, а какво се е коментирало! Не желая да споменавам имена, защото това са лични разговори!!! Въпросът е, че явно това не е само мое мнение и някой трябваше да го каже пръв ...
Като гледам коментарите след моя -
ЯВНО ТОВА Е МАСОВОТО МНЕНИЕ!
Оказвам се права, че един ясен регламент с "ограничение" ще позволи на много повече хора да изживеят тръпката от игрите - положителната, а не онази на срам и свян ...
Мина, а къде остава правото на всеки да участва в игрите, без значение материалното му положение??? Това е замисълът на играта - всеки да може да се включи, без значение соц. статус, пол, възраст ...
Не си ли заслужава да се "лишим" от допълнителните подаръци за сметка на още една усмивка от гоблен, направен специално за теб ... ?!?