Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата

Завършени предколено и следколедно, но носещи духа на настоящите празници!!!

и трите са красиви , но коледното много ме плени от пръв поглед :clap:
:kissyou:

Ей, този коледния и на мен ми е на сърце, даже схемата съм принтирала, ама не ми остана време дори да го започна. Дано за другата Коледа да стане. Много е красив!:clap::clap::clap:

Чудесен завършек на годината:clap::clap::clap:Пермина и снежковците-прекрасно настроение носят.И всичко останало е супер:thumbup:

Още мокро, но до сутринта трябва да изсъхне, че ще ходи на рамка и после трябва да изненада една млада майка:loveglasses: и нейното 6 дневно бебе.:baby:

Пепи прекрасни са новите ти творби:clap:
За следващата Коледа вече зная кой гоблен ще ушия:idea:

Пепи прекрасни са новите ти творби:clap:
За следващата Коледа вече зная кой гоблен ще ушия:idea:

Сонче, стотици пъти ТИ си била моето вдъхновение!!!:clap: Радвам се, че сега аз се оказвам твоето вдъхновение. Коледното гобленче на Фервако е лесно, приятно и ефектно както всичко на тази моя любима фирма.:loveglasses:
Честно да ви кажа днес носейки ги за рамки/ 2-те гобленчета- коледното и бебешкото/ ги показах на колежките си, които не шият, но ахнаха от умиление от бебешкото и им стопли душата коледното. Това ми е най- голямата награда. Да ги оценят даже хора, които по принцип не се впечалтяват от гоблени. Освен това за последните 1-2 години успах да "зарибя" няколко колежки да шият и да се чувстват щастливи от това. Не е ли това повече от награда?

:eek:, мн е сладурско това бебешко гобленче:clap: Направо ми се иска и аз да го ушия. За първи път го виждам и благородно завиждам на получателката му :loveglasses:

:eek:, мн е сладурско това бебешко гобленче:clap: Направо ми се иска и аз да го ушия. За първи път го виждам и благородно завиждам на получателката му :loveglasses:

Това отново е Vervaco!!!:loveglasses: Любимата ми фирма. Ако искаш веднага пращам схемата...........:kissyou:

:clap::clap::clap: И аз като sonq страшно много си харесах Коледния гоблен , а за бебешкия нямам думи-разкош:loveglasses:

Бебешкото е много сладичко. Поздравления ....и рамките са подбрани идеално! Коледното също и много красиво и зимно...носи много настроение....

И двете в рамки са много красиви, но зимното на Вервако.... влюбила съм се в него :clap::clap::kissyou:

Благодаря ви момичета, че надничате в страничката ми!!!!:loveglasses:
Скоро ще покажа още 2 малки гобленчета отново за подаръци.......:idea:

Не преставаш да ни изненадваш с нови неща....Браво! С нетърпение чакаме да ги видим :)

Назад