Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
iasi - с онзи гоблен съм до никъде. Върти ми се в главата, да не подхващам нищо ново и да го свърша до края на годината, че срамота.......................

Сега реших да покажа с какво се занимавах последно. Горда съм с първото си бискюрно, което вече е в новия си притежател и мога да го покажа. Мислех, че ще си вържа ръцета на възел с това бискюрно, но сглобяването му се оказа много приятно занимание.

Гобленчето в синята рамка ще е подарък за една приятелка, която не е гобленарка, но вярвам ще оцени труда ми.
Последното подготвих за благотворителния търг в Панагюрище. Ако смогна ще направя още нещо.

Благодаря ви момичета, че надничате в моята страничка и отделяте време и добри думи да напишете!!!
Да покажа вече готово и в рамка друго коледно гобленче по схема на Lili Points .
Отдавна се канех да ушия нещо и от тази фирма, но едва сега дойде реда.
Гобленчето ще замине заедно с другото за дневния център за деца с увреждания в гр. Панагюрище.

Най - накрая..........:PP
"Ужасен" гоблен, започнат с огромно желание, захвърлян на няколко пъти и имаше моменти в които си мислех, че никога няма да го завърша........ Оказах се голям инат обаче............ и себе си даже учудих:gipsy:
Резултата накрая си заслужаваше. Сякаш ще ми проговори. :loveglasses:
Наистина стотиците 1/4 бодове и километрите контур- си заслужаваха.

В това мрачно време не можах да направя хубава снимка...........

Малко следколедно да покажа последните неща приготвени за подаръци на добри приятели. Изчаквах да стигнат до получателите си:idea:

Гигантското бискорню и калъфчето за телефон вече са при Ели в Испания, а картичките са при Веси и Фани. Изработих и подарих още една с подобно еленче на приятели извън форума, но съм забравила да я снимам.
Така ми се искаше още много хора да зарадвам, но до тук ми стигна времето.:(

Ще покажа един гоблен, който харесах от пръв поглед:loveglasses: / много често взе да ми се случва такава любов- от пръв поглед:gipsy:/, но така и не можах да стигна до него да го ушия. Обаче го показах на една колежка и тя набързо го избоцка. По- късно по незнайни причини реши да ми го подари и аз го поставих в рамка. Крайният резултат много ми хареса, единствена малка забележка - аз бих го ушила на кръстче и контура с един кат / тя е ушила по погрешка контура с 2 ката конец, защото за първи път шие контур/.

Ако на някой му харесва, схемата тук: http://dox.abv.bg/files/dw?a=6f2cf62728

2010

Първият завършен гоблен за 2010 година.:loveglasses:
Едва ли ще изненадам някого с " Гърция" по Хейгл, но " Италия" " плачеше" за другарче и това вече е факт. :idea:
Всъщност първият завършен и рамкиран за годината беше подаръкът за 8-момартенската игра, но по обясними причини , ще го покажа по- късно / за де не резваля изненадата/. Имам намерение да ушия поне още един от серията, но по- нататък.

Ей........ сън не ме хващаше докато завърша тези крачка:crazy: Луда работа:D Толкова бързах да ги направя и да видя крайния резултат, че нямах търпение на кръстчета да ги правя и подкарах гобленов бод.:gipsy:
Още имам малки колебания около плавното преливане на бежовите цветове по крачката, но отдалеч мясат на нещо.:loveglasses:

Вече и в рамка :loveglasses:
Мъжа ми нещо НЕ го хареса или по- скоро каза, че не можело просто да си ги закачиш в къщи "някакви си крака", а по- соро за офис ставали.............. може би има предвид- за неговия офис:D
ДА, ама НЕ!!!;)

Снимката не е много добра, защото е вечерна................

Да си покажа подаръка за играта:

Готов е от края на януари месец, но чаках притежателката му да си го получи и тогава да го покажа.:gipsy: Само пловдивската група го бяха виждали на срещи...................:idea:

Показвам едно тематично гобленче на ДМЦ, което ще замине за подарък на едно приятелско семейство с две деца в Лондон. Занесох го вече на рамка и взех 2 "облечени" по- стари гобленчета. Много се колебаех за рамката на последния-футболния семплер, но мисля че стана добре.:loveglasses:

Гобленчето, което ще замине скоро за подарък в Лондон- вече в рамка.

А тази " девушка", ушита пред почти една година, вече си има " другарка".
За рамка ще почака здравната каса да приведе дължимите суми на болниците , за да я облека. Много голичка.............. поне една рамчица да й сложим............. да я загърнем малко:D

Vervaco 35_300 За сега надпис и рамка няма да има, защото ми хареса и го уших без повод. При подходящ повод ще го надпиша и рамкирам. А голата мацка е вече в рамка и си другаруват двечките.:idea:

Голям мерак за този гоблен, но сега не знам дали ще види рамка.......:confused:

Хич не му е мястото на един зеленикав конец в лицето,но..........:loveglasses:......... каквото-такова............. и по- лоши случай е познавала историята.......... абе отдалеч по- хваща око, но отблизо леко циганее:D

Последно редактирано:
И сега едно мъничко, но сладичко бебешко моделче!!!:loveglasses: Надявам се да се хареса на новата си притежателка или по- скоро да зарадва нейните родители..........:idea:

Обичам те!!!

Неможете да си представите каква огромна радост ми достави Пепка с нейният невероятен подарък

Чуствам се много обичана и оважавана в лището на невероятни съфорумки,които знаят как да се почуствам щастлива.
Благодаря ти слънчице:kissyou:
Всичко е в розови отенъци и довечера ще окрася празничната маса-нищо ,че ще бъда сама,но ще съм щастлива с аромата на Бългатската роза!

Ели ,радвам се, че успях да те изненадам и тайничко се надявах и изчислявах точно днес- на връх Рожденният ти ден да го получиш моето пакетче.:kissyou:

А сега искам да ви се похваля с няколко рамкирани през последната седмица неща:

Последно редактирано от модератор:
В последния месец ги свърших тези:

Първият може би не представлява особен интерес за вас, но е разработен по моя молба от Илиана и ще стане подарък за преподавател от НСА.
Останалите 2 също са за подаръци и днес ще "ходят" за рамки.............:loveglasses:

Двата вече в рамки:idea:

С найлончета са, защото и двете са за подарък, но мисля се вижда горе-долу оформлението...........:loveglasses:

Голям срам.....:shy2:
Едва сега завърших нов гоблен и то Коледен?!!?:D
Със сигурност ще съм първа в подготовката за Коледа 2011 година.

Резултатът ми харесва, но като го изпрах ми се сви малко панамата и така "красиво" ми се накъдри контура.....
Ще мисля някак да го опъна отдолу конеца или ако не се получи ще го разшия / този, които рамкира прозорците/ и ще го ушия отново.:kissyou:

Две гобленчета, които отидоха при добри приятелки от форума за подаръчета!!!

Снимките са мноооого лоши, но се добива представа.....

Назад