Обещах още 2 минита:
Аз понеже нямам много свободно време, все си избирам модели с малко шиене, пък надявам се-ефектни. И като им избера подходящи рамки- стават хубавки............:idea:
Обещах още 2 минита:
Аз понеже нямам много свободно време, все си избирам модели с малко шиене, пък надявам се-ефектни. И като им избера подходящи рамки- стават хубавки............:idea:
Последните ми 2 изработени и рамкирани неща!!!!:loveglasses:
Интересното е, че закачалката на магнолийте са ми я сложили на късата страна/ в ляво на снимката/. Т.е. клончето не е полегнало............... сега пак ли трябва да връщам?!?!?!?!? Цветът на рамката на магнолията е поне една идея по- сватла, но сега го взех от рамкиране и на лапма изглежда по- тъмна. Снимката е доста лоша......
Магнолията много ми харесва! И аз мисля да я ушия след някой друг ден. Браво много красиви неща си направила отново! Аз кога ще покажа моите нарциси не знам
На мене цветът на рамката на магнолиите ми харесва, но все пак ти си знаеш, важното е на тебе да ти харесва :kissyou:
Иначе и двата са много красиви в рамка :clap:
Натрупах доста готови минита, но чаках да се получи подаръка от 8-мо мартенската игра, та да се хваля:
Това са нещата, които моето пазарджишко "другарче" получи:
Плюс една миниатюрна картичка, която забравих да снимам.:kissyou: