Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Това Вервако е чудесно.......................:clap::clap::clap::clap: и в този ред на мисли, има още 2 подобни, ако решиш свиркай, :gipsy:

Обещах още 2 минита:
Аз понеже нямам много свободно време, все си избирам модели с малко шиене, пък надявам се-ефектни. И като им избера подходящи рамки- стават хубавки............:idea:

Обещах още 2 минита:
Аз понеже нямам много свободно време, все си избирам модели с малко шиене, пък надявам се-ефектни. И като им избера подходящи рамки- стават хубавки............:idea:

Страхотни са,и аз много обичам да пошивам такива дребосъци:clap:

Зайчето е супер сладурско! Но и клончето магнолия е много нежно! Браво!!!!
:clap: :clap: :kissyou:

И тези са страхотни! Зайчето е много сладурско, а клончето магнолия - много свежо и нежно :)

Последните ми 2 изработени и рамкирани неща!!!!:loveglasses:

Интересното е, че закачалката на магнолийте са ми я сложили на късата страна/ в ляво на снимката/. Т.е. клончето не е полегнало............... сега пак ли трябва да връщам?!?!?!?!?:( Цветът на рамката на магнолията е поне една идея по- сватла, но сега го взех от рамкиране и на лапма изглежда по- тъмна. Снимката е доста лоша......

Магнолията много ми харесва! И аз мисля да я ушия след някой друг ден. Браво много красиви неща си направила отново! Аз кога ще покажа моите нарциси не знам :D

На мене цветът на рамката на магнолиите ми харесва, но все пак ти си знаеш, важното е на тебе да ти харесва :kissyou:
Иначе и двата са много красиви в рамка :clap:

:clap::clap::clap: Както всичко до което са се докоснали твоите ръце е прекрасно! Разкошни са последните ти творения!:kissyou:

Натрупах доста готови минита, но чаках да се получи подаръка от 8-мо мартенската игра, та да се хваля:
Това са нещата, които моето пазарджишко "другарче" получи:
Плюс една миниатюрна картичка, която забравих да снимам.:kissyou:

Направих за себе си 2 слънчеви цветни гобленчета- подарих си ги за 8-ми март:

А тази серия Перминчета е предвидена за подарък:

Пепи , пролет лъха от твоята страничка , много са свежи :kissyou::clap::clap:

Пепи, от хубави по-хубави гобленчета майсториш. Чудесен осмомартенски подарък си си направила - влюбих се в тях.:kissyou::clap:

Назад