Въпрос към компютърни специалисти

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
Искам да попитам някой,който е по-на ти с компютрите или по-точно с управление на сайтове.Създадох си сайт в mylivepage.com обаче не мога да се ориентирам с настройките.Когато вляза с ник-а си-няма проблем,но като вляза като нерегистриран потребител не мога да видя файловия архив.Все пак не мога да карам всички да се регистрират,за да могат да теглят моите файлове.А точно това е целта.Някъде бъркам,но не мога да се усетя къде.Птедварително благодаря!

Когато вече е качен файла ти,острани него в дясно точно,има бутонче-"редактиране" нарисувано е лист със молив,натисно го.
Ще ти се отвори меню,със заглавието на файла ти,погледни под него трябва да пише-"Допълнителни параметри",там вече влизаш и слагаш отметки,кой да ти вижда албума,дали само регистрирани или всички:idea:
Айде пробвай;)

ЧНГ. имам питане към специалистите. Колкото пъти се опитам да прикача картинката, която търся /за м.Януари/ толкова пъти не успявам, много моля някой да ми обясни.Картинката е в папка на десктопа. Благодаря предварително.

Ванина, много благодаря, сега ще пробвам, но трябва да се преместя на заявките за м.януари, весело изкарване на днешния преял и препил ден от новата година - целувки

ЧНГ. имам питане към специалистите. Колкото пъти се опитам да прикача картинката, която търся /за м.Януари/ толкова пъти не успявам, много моля някой да ми обясни.Картинката е в папка на десктопа. Благодаря предварително.

Даваш на разширен отговор,оттам слизаш на "управление на прикачени файлове",след това натискаш browse и търсиш в коя папка ти е картинката-в случая папките на десктопа,след това кликваш върху нея,после като излезе големия прозорец натискаш Open и най-важното "Прикачи" и по-нататък побликуваш.Обаче ако картинката е много голяма-няма да стане.

Здравейте колежки по хоби!!!
Честита новата 2009 г! Бъдете здрави и много усмихнати!
А сега имам един въпрос? Дали някоя колежка е шила БЕтовен?Ще помоля ако има възможност някой да ми го изпрати като ушит вариянт за да го видя.Имам и дреги въпроси относно същия гоблен.На каква панама се шие? разбрах от стас че бода е кръстче.Много искам да го видя ушит.Благодаря предварително! С най добри чувства!

Здравейте колежки по хоби!!!
Честита новата 2009 г! Бъдете здрави и много усмихнати!
А сега имам един въпрос? Дали някоя колежка е шила БЕтовен?Ще помоля ако има възможност някой да ми го изпрати като ушит вариянт за да го видя.Имам и дреги въпроси относно същия гоблен.На каква панама се шие? разбрах от стас че бода е кръстче.Много искам да го видя ушит.Благодаря предварително! С най добри чувства!

Светле,много се извинявам,ама въпроса ти не е за тази тема.Тук питаме,когато срещнем проблем с компютъра и боравенето със сайтовете и изобщо всичко,което касае боравенето с компютър.Премести си поста в подхдящата тема.Благодаря.

Наскоро намерих голяма колекция на Дименшъс ,само че в xsd формат.Играх си около месец,за да я преобразувам в pdf.Накрая архивирах в rar.Получи се файл около 90 Mb.Три пъти се опитвам да го кача в сайта си в mylivepage и трите пъти излиза,че е качен,но всъщност папката си стои празна и няма нищо.Какво да предприема?

Здр,имам проблем с тази програма:Pattern Maker™ for cross stitch.Първоначално я стартирах за 4 дена.Успях да и се порадвам 2часа.От там нататък ми създава пролеми и незнам какво да правя

Наскоро намерих голяма колекция на Дименшъс ,само че в xsd формат.Играх си около месец,за да я преобразувам в pdf.Накрая архивирах в rar.Получи се файл около 90 Mb.Три пъти се опитвам да го кача в сайта си в mylivepage и трите пъти излиза,че е качен,но всъщност папката си стои празна и няма нищо.Какво да предприема?

Виждам го едва сега поста ти и не знае дали е актуален въпроса
Ако е - ето какво да опиташ
1 - от стартовата страница иди на My Media Locker
2 - прочиташ темата на Аби

Родич,благодаря ти! Ама разбих rar-а на няколко по-малки и ги качих с 300 зора.Но ще те послушам и ще прочета поста на Аби.

Здр,имам проблем с тази програма:Pattern Maker™ for cross stitch.Първоначално я стартирах за 4 дена.Успях да и се порадвам 2часа.От там нататък ми създава пролеми и незнам какво да правя

Деинсталирай програмата незабавно,за да не прецака операционната система.Рестартирай компа.Дръпни отново програмата от официалния сайт на РМ.Инсталирай я,но не я отваряй.От посечения по-долу линк дръпни крак,разархивирай го,прочети внимателно инструкцийте,кракни и приятна работа с РМ! :loveglasses:
http://blackklava.narod.ru/soft.htm

как да си изтегля схеми от mylivepage направих регистрация но как да отворя файловия архив и да си смъкна схема на гоблен който го има в определена папка

как да си изтегля схеми от mylivepage направих регистрация но как да отворя файловия архив и да си смъкна схема на гоблен който го има в определена папка

Можеш да теглиш файлове и без регистрация в зависимост от това дали този който ги е качил е ограничил правата за достъп.
Иначе влизаш във файлов архив,кликваш върху папката и след като се отвори си кликваш върху файла за теглене или там където пише "изтегли".
Преди да почне тегленето за секунда излиза надпис "грешка,включи джава скрипт"-на това не обръщай внимание.Малко след това се появява брояч за 30 секундно изчакване.Изчакваш си и после натискаш "изтегли".
В общи линии това е. Обаче собственика на дадената страница може да е задал доста ограничения за теглене на файлове.Тогава няма да можеш да изтеглиш.

Имам въпрос.Искам да кача във форума схема в jpeg,ама картинката е с по-големи рамери от разрешените.Как мога да я намаля,за да я побликувам?

Имам въпрос.Искам да кача във форума схема в jpeg,ама картинката е с по-големи рамери от разрешените.Как мога да я намаля,за да я побликувам?

Аз отварям картинката с Microsoft Office Picture Manager,след това от менюто избирам Picture-Resize -Predefined width x heidht- Document small (800x 600) и Save. И с този размер картинката може да се качи тук.А ако искаш да си я запазиш в оригинален вид най-добре предварително си я копирай

Моят въпрос е следния - как виждате картинката на съответния файл в Дъмпа? Аз не виждам картинки и не знам как да разглеждам файлове там.

Някои наистина нямат картики и единствения начин да разбереш какво съдържа файла е като го свалиш :(

Не знам дали тук да попитам, но мисля, че е по-добре тук, отколкото в Интернет ресурси. Та въпросът ми е следният - защо в китайския сайт 163.сом вече ми излиза само една и съща начална страница :( и как да продължа нататък? :confused:

Назад