Въпрос към компютърни специалисти

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
За китайският сайт 163 - ако имаш директен линк се отваря страницата,но някои просто нямат достъп.Иначе за целия сайт-всичко е с йероглифи.Излиза и съобщение дали да инсталираш допълнителен език в компа.За последното не те съветвам.А без тази инсталация,вместо йероглифи се показват празни квадратчета.Просто изхода е да се използват директни линкове.

за съжаление и при директен линк към някой албум ми излиза тази начална стр, която е с празни квадратчета и някакви символи отстрани - на Интернет и някакви други. Явно там вече няма да разглеждам. :(

Венетка,това мисля,че означава,че страницата не е активна.Иначе се появяват снимки в няколко редички и като кликнеш върху някоя излиза цяла поредица от темата.

Благодаря за отговора. Бях събрала толкова линкове към този сайт, а сега ще трябва да ги изтрия като невалидни. :( Но нищо - по-малко време в И-нета, повече за гоблените. :D

Искам да поитам някой знае ли как се разбива парола на rar,когато искаш да екстрахираш файловете?Или някава друга врътка?

към компютърните специалисти

:angel:Много моля, ако някой знае да ми каже. Сега като замина на вилата ми в едно затънтено село и няма дори поща, а ще живея там цялото лято, ако си занеса компютъра как ще ползвам интернет, за да влизам във форума? Има ли нещо, което мога да ползвам примерно през сателитната чиния, която имам или нещо друго? /Извинявам се за невежеството/.:baby:

Ако има покритие от мобилните оператори, може и да стане, но е по- скъпо, за сателит не знам

има вариант да си сложиш там интернет. И ще може да влизаш във форума:kissyou:

Първо е от значение дали компютърът ти има WIRELESS връзка. Тоест дали му е необходимо да използва кабел за интернета или не.
Всъщност ти какъв компютър ще използваш - стационарен или лаптоп? :confused:Ако имаш стационарен, най-вероятно е да имаш лан карта и през нея да използваш кабелен интернет,ако имаш лаптоп тук по-вероятното е да използваш wireless връзка. В първият случай когато имаш стационарен компютър ще се наложи да си купиш едно малко устройство(прилича по размери на флаш памет) с което да си осигуриш wireless връзката. Ако имаш лаптоп обаче - директно си имаш такова устройство.

и накрая да ти отговоря на въпроса все пак - като си пуснеш компютъра и си активираш интернета през wireless му дай да ти намери активните мрежи в околността. Би трябвало да ти изкара поне 3-4 мрежи,след това си избираш една от тях и даваш connect. Вече би трябвало да имаш интернет. Ако е слаб можеш да пробваш през другите мрежи,които си намерила.
В най-лошият вариант ако не ти намери мрежи,означава че няма до твоето място все още интернет.

Оххх малко дълго стана това обяснение,но се надявам да съм ти била полезна! :loveglasses:

Здравей ВАНЧЕТО МОД! Мисля,че най-лекоо ще се получи през мобилен оператор.Уловката при тях обаче е,че си с ограничен достъп.Това ще рече,че всяко отваряне на страница ти хаби лимита и след като го изразходваш плащаш по-висока цена.За сваляне на филми,например,и дума не може да става.Другия вариант е,ако има кабеларка и тя предлага интернет.Тогава ще ти излезе по-евтино.И като най-неприемлив вариант мога да ти предложа,да си прекараш телефон на вилата и има безжичен интернет от БТК.Всъщност за последното попитай в някой център на БТК.

:kissyou::kissyou:Момичета, много благодаря на всички, които се отзоваха. Мисля си, че най-удачния вариант е на Cvetkovaa с това устройство за wireless връзка. Компютъра ми е HP, но е настолен. В градовете Трън и Брезник има интернет, аз съм точно на по 14км от тях, дано да намеря такива активни мрижи. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! PS. Още се чудя - Ирко-илюзиониста /тойсъщо има вила там, но вече не идва/ как ползваше интернет през една огромна сателитна чиния, сега вече не мога и да питам. Целувам Ви всичките.:kissyou::kissyou::kissyou:

:kissyou:Момичета и момчета, не мога да си представя, че една година и повече нищо не е писано по темата. Та на всички ли им е ясно всичко???/особено на най-новичките/Не искам да се заяждам,но те дори и не четат за какво става въпрос/. А може би знаят повече от НАС- самоуките. Както и да е, не се срамувам да питам. Така се научих. Въпроса мие: -няколко пъти днес се опитвах да си кача картинката, която търся на външен файл и така и не успях. Качвам я, но къде отива така и незнам. Извинете невежеството ми, но ми обяснете, /ако все още влиза някой тук/.:kissyou:

Aко искаш да качиш картинка или снимка от radikal.ru трябва да направиш следното:
1. в полето BROWSE избираш снимката
2. кликаш върху бутона загрузить
3. маркираш линка от третия ред - Превью - увеличение по клику
4. активираш с десен бутон опцията COPY
5. в мнението си във форума поставяш линка с PASTE

Ванче,кой външен носител за прикачване използваш,за да ти помогна?
Ако е радикала,Юра е обяснила перфектно.По подобен начин става и качването в snimka.bg,но мисля,че искаше регистрация.

:kissyou:
Aко искаш да качиш картинка или снимка от radikal.ru трябва да направиш следното:
1. в полето BROWSE избираш снимката
2. кликаш върху бутона загрузить
3. маркираш линка от третия ред - Превью - увеличение по клику
4. активираш с десен бутон опцията COPY
5. в мнението си във форума поставяш линка с PASTE
:kissyou:Разбрах, наистина ще се справя и няма да те посрамя.:kissyou:

Ванче,кой външен носител за прикачване използваш,за да ти помогна?
Ако е радикала,Юра е обяснила перфектно.По подобен начин става и качването в snimka.bg,но мисля,че искаше регистрация.
:kissyou:да ще се пробвам там и съм сигурна, че ще се справя. :kissyou:Благодаря:flower:

Назад