:kissyou:http://i030.radikal.ru/1005/40/5f13e17e0be9.jpg Това търся за този месец, дано сем се справила
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
:kissyouak az, tozi pat se sramuvam ot sebe si /zashtoto mnogo zabelejki sam pravila za latinizata, no sega se nalogi i na men/. Nyakade mi se zagubi klaviaturata /ot tulbara,/, s koyato smenyah BG s US. Probvah kak li ne, no ne sam na yasno i ne mi se poluchava= Mnogo molya, da mi pomognete.:kissyou
.S. Izvinyavam se na vsi4ki /i az moga s 4-to, taka e po-lesno/, koito sa imali moya problem:kissyou:
:kissyou:Ne stsvaaaaиди в контролният панел при езиците и там трябва да е нема де да се изгуби:kissyou:
:kissyouak az, tozi pat se sramuvam ot sebe si /zashtoto mnogo zabelejki sam pravila za latinizata, no sega se nalogi i na men/. Nyakade mi se zagubi klaviaturata /ot tulbara,/, s koyato smenyah BG s US. Probvah kak li ne, no ne sam na yasno i ne mi se poluchava= Mnogo molya, da mi pomognete.:kissyou
.S. Izvinyavam se na vsi4ki /i az moga s 4-to, taka e po-lesno/, koito sa imali moya problem:kissyou:
:kissyou:Muur, blagdariaq ti, niakolko pati go pravih tova, no ne stava, a v drugite nastroiki ot kontrolpanela mi iska instalirane ot CD, a az niamam. Dovechera shte doide edin sased i shte mi instalira kirilitza.:kissyou:
Нужна ми е помощта на можещите и знаещите. Възможно ли е да се прикачват картинки в личните съобщения и ако е да, какви са стъпките. Пробвах всички възможности но ми се появява съобщение за прикачване на линк. Не мога да се справя, главата ме заболя.Моля ви се помогнете :heart: