Въпрос към компютърни специалисти

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
:kissyou:Моля не ми триите поста. Знам, че не е за тук, но.... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИТЕ СИ УЧИТЕЛИ с любов:kissyou::kissyou::kissyou:tdm13, захарче и Юра:flower:

ххх

:kissyou:Pak az, tozi pat se sramuvam ot sebe si /zashtoto mnogo zabelejki sam pravila za latinizata, no sega se nalogi i na men/. Nyakade mi se zagubi klaviaturata /ot tulbara,/, s koyato smenyah BG s US. Probvah kak li ne, no ne sam na yasno i ne mi se poluchava= Mnogo molya, da mi pomognete.:kissyou:P.S. Izvinyavam se na vsi4ki /i az moga s 4-to, taka e po-lesno/, koito sa imali moya problem:kissyou:

:kissyou:Pak az, tozi pat se sramuvam ot sebe si /zashtoto mnogo zabelejki sam pravila za latinizata, no sega se nalogi i na men/. Nyakade mi se zagubi klaviaturata /ot tulbara,/, s koyato smenyah BG s US. Probvah kak li ne, no ne sam na yasno i ne mi se poluchava= Mnogo molya, da mi pomognete.:kissyou:P.S. Izvinyavam se na vsi4ki /i az moga s 4-to, taka e po-lesno/, koito sa imali moya problem:kissyou:

иди в контролният панел при езиците и там трябва да е нема де да се изгуби:kissyou:

Пробвай с десен бутон на мишката в лентата отдолу. Избери Toolbars->Language bar
Така би трябвало да ти се появи иконата на каква клавиатура пишеш.
Ако вече я имаш посочи на нея с мишката и с десен бутон избери settings...

Дано да съм успяла да обясня правилно:shy2:

ххх

:kissyou:Muur, blagdariaq ti, niakolko pati go pravih tova, no ne stava, a v drugite nastroiki ot kontrolpanela mi iska instalirane ot CD, a az niamam. Dovechera shte doide edin sased i shte mi instalira kirilitza.:kissyou:

:kissyou:Muur, blagdariaq ti, niakolko pati go pravih tova, no ne stava, a v drugite nastroiki ot kontrolpanela mi iska instalirane ot CD, a az niamam. Dovechera shte doide edin sased i shte mi instalira kirilitza.:kissyou:

Ако за кирилица използваш Flex Type е нормално.Прави такива номера.Аз използвам безплтната програма Palankov standart.Има я в kaldata.Обаче,във всяка операционна система,както е ХР-то има кирилизация.Но тук е само по БДС.Другите програми за кирилизацоя предлагат за използване и на фонетичната,както е при мен.
Иначе настойките можеш да оправиш оттук,ако писането по БДС на кирилица не ти е проблем.

ххх

:kissyou:тдм 13, много благодаря, оправих гооооо:clap::clap:Целувам те. Била съм машинописка и направо се измъчих да пиша на латиница.:flower:оправих кирилицата, сега ще настроя и латиницата.

Моля за помощ!Когато схемата е много голяма на екран как мога да я принтирам на формат А4:confused:

Не съм компютърен специалист, но аз в такива случаи първо си разрязвам схемата на по-малки части, така че лесно да разчитам знаците и след това принтирам.:idea:

Прикачване на картинка в ЛС

Нужна ми е помощта на можещите и знаещите. Възможно ли е да се прикачват картинки в личните съобщения и ако е да, какви са стъпките. Пробвах всички възможности но ми се появява съобщение за прикачване на линк. Не мога да се справя, главата ме заболя.Моля ви се помогнете :heart:

Отговорих на лични,но в случай ,че и друг има същият въпрос да го направя и тук
качваш си картинката примерно тук http://www.picvalley.net/ след това чукваш в/у

PHPBB code with thumbnail image
копираш кода който излиза отдолу и го пействаш в поста или съобщението си.

Нужна ми е помощта на можещите и знаещите. Възможно ли е да се прикачват картинки в личните съобщения и ако е да, какви са стъпките. Пробвах всички възможности но ми се появява съобщение за прикачване на линк. Не мога да се справя, главата ме заболя.Моля ви се помогнете :heart:

Става и като качиш картинка в radikal.ru и после копнеш и пейстнеш или "картинка в тексте"или "увеличить" в съобщението си.Няма никакъв проблем.
Просто изображението трябва да е външен носител и да дадеш линк към него.

Момичета, искам да помоля за съвет тези ,които са на "ти" с компютрите и различните сайтове с обяви. Въпроса ми е: как да разбера адреса на този, който е пуснал обява от мое име в безплатен сайт за обяви? Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете съвети как да открия кой е "доброжелателят".

Последно редактирано:
Искам да си разпечатам схема от PCStitch в по-голям мащаб. Увеличавам го но при разпечатването пак излиза същото миньонче....Някъде бъркам но не мога да стопля къде :confused:
Очаквам рамо подкрепа момичета :D

Назад