Рожден ден на форума

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата

dinko

Администратор
Част от персонала
Администратор
Здравейте приятели, :hello:
Този месец се навършва 1 година откакто съществува този форум. Благодарение на вас той се заформи като едно прекрасно местенце.
Нашият екип реши да предостави на вас възможността да определите кога да е точно рожденият му ден.

Лека вечер
Екипът на Гоблените.com :idea:

И аз съм на мниние че рожденният ден би трябвало да е когато е пуснат сайта, мисля че е най-логично, нали? :?

Къде ще се съберем да отпразнуваме годишнината, а :wink:

А аз съм за първото съобщение... не че имам някакво обяснение, но си го представям като един вид прерязване на лентата : )

Когато е пуснат без съмнение - все едно когато си се родил. Другите неща се случват после.

Когато е пуснат в действие.То си е като при бебетата празнуваме деня , когато се раждат , а не когато прохождат или проговарят :wink:
А къде е тортата или я изядохте без мен :cry: защото аз чак сега видях темата.

И аз съм на мнението, че рожденият ден е, когато е пуснат в действие (все едно се е родил), а първото пуснато мнение е по-скоро плача на самото бебе - форума :D !

А празникът по случай рождения ден къде е? :shock: А тортата? :(

Измислете нещичко! :wink:

:lady:

Рожденният ден беше на 28 Октомври :)
нещо колегата се е объркал май :?

Нали уж ние българите не празнуваме първия рожден ден, та и този сме го пропуснали :D :D :D :!:

:)

вече е решено :) когато е регистриран :D
но аз мисля когато се е регистрирал първия потребител :yes:
ако правим аналогия с бебетата то когато е регистриран е бил в корема на мама
а когато се е регистрирал първия потребител той го е открил за света така да се каже го е показал на света :D
но и регистрацияте е добра дата :)

Назад