Рожден ден на форума

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Преди да пишете в подобна тема, моля, поглеждайте кога е писано последното мнение - има си дата ;)

Аз съм от начинаещите и значи след три месеца ще празнуваме следващия, мисля втори рожден ден на форума, така че се стягайте за купон и мислете за изненади и забавни предложения за празника.

Според мен рожденния ден на форума трябвада е когато се е регистрирал първият потребител. Какво е форум без потребители!?

Мисля, че първият регистриран потребител ще да е някой от администраторите/да си признаят/.Засега с най-голяма преднина е "когато е пуснат в действие".
Анкетата е от две години.
Крайно време е админите и модераторите да фиксират дата и да ни поканят на рожден ден.
След тези стачни шпаги е време да се умиротворим.

Така и така истървахме първия ще хванем втория.Аз не съм гласувала защото няма смисъл,но и аз мисля,че форум без потребители няма.Затова съм за първия потребител,но за мене няма значение кога ще ям торта стига да има повод.:party:

Синът ми също е роден на 28 октомври!За мен празника ще е двоен!И двата повода са супер!Форумът ме радва и разтоварва а синът ми-доста ме нерви и ме натоварва!Ха-ха -ха!

Форумът празнува всеки ден

Всеки ден е нов рожден ден, защото винаги се регистрират нови дами (и господа). Може и да бъркам мястото на постинга, но няма голямо значение заради това, което искам да кажа - прегледах и други гобленарски форуми, но,честно казано, нашият е най-голям, най-подреден, най-красив, абе изобщо Е НАЙ-СТРАХОТНИЯТ ФОРУМ В ЦЕЛИЯ ИНТЕРНЕТ!:kiss::heart::flower::flower::heart::heart:

Кога ще празнуваме? Аз нали съм по купоните, пък били те и виртуални....
:shy2:

Назад