lili 12 Януари 2006 #21 А защо пише, че първият потребител е регистриран на 8 Jan 2005? Какво е станало на 28-ми Октомври?
flame Administrator Част от персонала Администратор 12 Януари 2006 #22 Тогава закупихме хостинга и домейна ... всъщност домейна дори е няколко дни по-млад от форума...
mar4ela 4 Май 2006 #27 И аз мисля :? 4е рождения ден на форума трябва да е , когато е пуснат форума. 4овек празнува рожден ден, когато се е родил, така 4е........ :yes:
И аз мисля :? 4е рождения ден на форума трябва да е , когато е пуснат форума. 4овек празнува рожден ден, когато се е родил, така 4е........ :yes:
rebostobg 16 Май 2006 #28 кога :hello: Когато форумът е пуснат в действие :!: :!: :!: Трябва да се обмислят начините на отбелязването му :!: :!: :!:
кога :hello: Когато форумът е пуснат в действие :!: :!: :!: Трябва да се обмислят начините на отбелязването му :!: :!: :!:
larissa 28 Май 2006 #30 :? Така трябва да бъде - рожденият ден :flower: е денят на пускането на форума в действие:!:
NIA Модератор 15 Октомври 2006 #31 Така и не разбрах кога все пак е рожденният ден на форума ? Защото, ако е през октомври, значи наближава да празнуваме, а ако е през януари ще празнувам двоен рожден ден - моя и на форума
Така и не разбрах кога все пак е рожденният ден на форума ? Защото, ако е през октомври, значи наближава да празнуваме, а ако е през януари ще празнувам двоен рожден ден - моя и на форума
moni2111 15 Октомври 2006 #32 рожден ден Форума е рожба на админите. Те да кажат кога да благодарим "официално" за удоволствието, което ни предоставиха
рожден ден Форума е рожба на админите. Те да кажат кога да благодарим "официално" за удоволствието, което ни предоставиха
sLaV 16 Октомври 2006 #33 Исках да гласувам, но ми дава, че съм гласувала, без да съм го направила ЗАЩО ТАКА?
Helen 16 Октомври 2006 #34 :hello: Не си само ти! Откакто форумът е в новия формат, в която и анкета да вляза, все ми излиза, че съм гласувала?!? А някои от тях сега ги виждам за пръв път.:shock:
:hello: Не си само ти! Откакто форумът е в новия формат, в която и анкета да вляза, все ми излиза, че съм гласувала?!? А някои от тях сега ги виждам за пръв път.:shock:
sLaV 16 Октомври 2006 #35 права си, аз посетих и другите анкети, и там ми се получава така. Не за всички съм гласувала, а ми излиза че съм...
права си, аз посетих и другите анкети, и там ми се получава така. Не за всички съм гласувала, а ми излиза че съм...
st_dobri 11 Декември 2006 #36 на кой януари ще празнуваме не за друго, а за да си приготвя повече тортички :greeneye: :kissyou:
manka Гобленар Модератор 30 Март 2007 #39 skarlet_x каза: Мина ли рожденият ден на форума:?: arty: Кликнете, за да разширите... Мина миличка,рожденния ден беше на 28 Октомври :hic:
skarlet_x каза: Мина ли рожденият ден на форума:?: arty: Кликнете, за да разширите... Мина миличка,рожденния ден беше на 28 Октомври :hic:
masha_a Гобленар 30 Март 2007 #40 Много се радвам,че ФОРУМЪТ съществува. Той промени живота ми.Научих толкова много и интерестни неща. Искрено благодаря на активните участващи.
Много се радвам,че ФОРУМЪТ съществува. Той промени живота ми.Научих толкова много и интерестни неща. Искрено благодаря на активните участващи.