Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Темата е страхотно полезна:clap::kissyou:Благодаря ви.
Много от изброените неща, които сте описали ги правя и спазвам, но само с гергеф ми е трудно, а когато реша да запазя схемите /за цветните имам в предвид/ е направо ужасНито задраскване, нито боцкане и ставам разногледа на десет страни и с кървясали очи
![]()
Да, наистина, тези игли са чудесни! Има ги в няколко номера. Моите са немски - основно три големини - №55, 64 и 72, като втория и третия номер са много големи и не стават за гоблени. Но имам и няколко по-малки, на които не съм запазила пакетчето и не зная какъв номер са. За първи път чувам, че тези игли се продават по магазините. Val4e, сподели моля те, откъде точно си купи иглите? Или може би не става въпрос за България?![]()
Следя с интерес тази тема и имам молба, когато някой казва колко квадратчета на ден шие да казва 1:1, 1:4 или кръстат бод , че някои от нас (като мен) може да се комплексират :uhhhh:
А това за иглите е доста интересно и със сигурност ще опитам да се снабдя и ако някой знае други тънкости да сподели
Аз съм решила два проблема - как да ми е лесно, бързо, а и да може и полулегнала - само екстри
Имам най-обикновен статив , като тези, които се използуват от художниците. На него поставям метален лист - намерих си алуминиева ламаринка, горе-долу с формат А 3, върху него поставям схемите, които закрепвам с помощта на малки магнитчета в четирите края. Няма мърдане!Всеки знак или редовете, които шия в момента си "подчертавам" с дълги магнитни ленти - извадих ги от уплътнението на стар хладилник. Така не ми се налага да подчертавам, отбелязвам, задрасквам вече ушитото. А, и без гергефчето не мога Така си създадох удобства и, както вече ви казах - можете и полулегнали да боцкате
![]()