ГАЛЕРИЯ НИЯ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички надзърнали тук! :kissyou:

Тъкмо приключих с есенното чистене у дома, та реших и тук да позабърша праха и да обера паяжините.
Няколко неща, които вече съм показала, но сега в новата си визия.
Два гоблена, едно паспарту за снимка и една картичка за годишнина.

Последно редактирано:
Гледах, гледах и очите ми останаха в пеперудите, но сега да си призная сиренцето и бутилката с винце с това паспарту, с тая рамка- еми върха са! :clap::clap::clap:

Ния, прекрасни са новите ти попълнения :clap:
И на мен обаче фаворит са ми пеперудите. Много е интересен цветът на панамата.

Ния като гледам какво е на вън бутилчицата и сиренцето ще ми дойдат добре.:D Много са красиви всички.

Да сложа и аз малко коледно настроение в темичката си.
Само картички и една подложка за чаша, с която участвах в коледната томбола.

И да приключа годината с последните неща - картичка заюбилеен рожден ден, календар и бебешка визитка.

Невероятна красота,разнообразие и стил!!!Поздрави за всичко,сътворено и поднесено с много любов към близки и приятели!!!Благодаря ,че ни направи съпричастни на цялата тази красота!!!Весели празници!!!:clap::kissyou::party:

Лелеееее, годината вече преваля, а аз още нищо не съм показвала. Голям срам! Не, че има кой знае какво за показване, но поне да се разпиша с някоя и друга дреболийка, че то гоблен скоро няма да има.

Малко картички за 8 март.

И още две картички.
Великденското ми банерче от авантюрата и една глезотийка - за съхранение на торбичките за отпадъци в кухнята. Много е удобна, от горе пълня, от долу изтеглям,когато ми потрябват.

И последно /за сега/ - чантата, на която и се канех от три години.
Никога не съм шила чанта, нито съм виждала как се прави. Направих я по интуиция. Всичко се променяше в процеса на сътворяването. И трябва да кажа,че двете бродерийки бяха най-лесното нещо . Доста се поизмъчих, но като за аматьорка, мисля,че крайният резултат е съвсем задоволителен. Дори и вътрешни джобчета има - от едната страна едно, от другата две, но нещо снимките не се получиха.

Не знам колко е аматьорско - на мен много ми хареса :clap:
Винаги си много креативна и този път не изневери на сее си :kissyou:

И последно /за сега/ - чантата, на която и се канех от три години.
Никога не съм шила чанта, нито съм виждала как се прави. Направих я по интуиция. Всичко се променяше в процеса на сътворяването. И трябва да кажа,че двете бродерийки бяха най-лесното нещо . Доста се поизмъчих, но като за аматьорка, мисля,че крайният резултат е съвсем задоволителен. Дори и вътрешни джобчета има - от едната страна едно, от другата две, но нещо снимките не се получиха.

Нали ти казах, че ще се справиш!То пък с какво ли не си се справяла!:clap:

Невероятни идеи :clap::clap:. особено ми допадна за съхрание на торбичките, че все се чудя къде да ги дяна:D

Подарък за юбилея на приятелка.
Черното в бюстието не прозира, а е отблясък на ламето, с което е шито.
Жалко,че не се вижда и ламето на розата. В действителност е много по-ефектен.

Назад