ГАЛЕРИЯ НИЯ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Удовлетворена съм, че ви хареса и на вас.
Юбилярката също много го хареса и не пропусна да го покаже на всеки един от присъстващите на тържеството. Чак ми стана неудобно. :lady:

Подаръкът е прекрасен, закачлив и оригинален! Много ми харесва! Поздравления за майсторката!:kissyou:

Лелеееееее, толкова отдавна не съм се вясвала тук. Не,че има кой знае какво за показване де. Но поне това, което отдавна е готово.

Царицата на нощта от играта на цветовете.

и моят любим Есенен блуз от анонимният конкурс

и няколко дреболийки - разделители, подложки за чаши и ключодържатели

Прекрасна колекция!Възхищавам се от идеите,майстортвото и финеса .Думите са малко ,за да изразя това което си сътворила.Всичко е чудесно!:clap::clap::clap::clap::clap:

Всеки поглед на твое творение ме кара да се чувствам чудесно! Поздравления за пореден път!

Интересното е, че като оглеждах гоблените за участие в първият конкурс/ в моята папка със схеми/, твоят беше един от тези които набелязах. :loveglasses:Има и другарче нали?:idea: Това означава, че наистина и на мен ми харесва този стил!!!:kissyou: За сега се радвах на твоя и още повече че го видях на живо в Стара Загора. Рамката е интересна и стилна!!!:loveglasses:

Благодаря на всички, харесали моите творения! :kissyou:

Да, Пепи, есенният блуз си има и другарче. Доста се двуомих кой от двата да ушия. В крайна сметка стигнах до идеален компромис - избрах този, но му сложих името на другия. Някак си по ми се връзваше име с картинка. :idea:

Да внеса и аз малко коледно настроение в темичката си с двете банерчета,които направих за благотворителния базар.
Останалите коледни - след празниците. Първо да стигнат до получателите си.

Преди 40 години по това време коледното ми настроение беше изместено от вълненията и очакването на първата ми рожба.
Моята сантиментална и романтична изненада за дъщеря ми по този повод е една бродирана торбичка напълнена с пясък,раковини и камъчета от родния бряг и родното море, което и липсва винаги в далечната чужбина.

Прибавих и първата и бебешка рокличка.

Не може без картичка с пожелание.

Ето с какво си била заета :clap: да са ти живи и здрави децата и внучетата:kissyou:

:clap:Ниа,както винаги си креативна и оригинална.Много здраве и успехи за Яни:kissyou:

Благодаря ти, Ния, благодаря за прекрасния подарък!!!!! Отворих темичката ти, за да покажа с каква красота ме зарадва и видях подаръка ти за детенце....еее много емоционален подарък, направо ми се насълзиха очите.............Поздравления за неизчерпаемите ти идеи!

Охооооооо, тука някой ме е изпреварил да публикува камбанката ми. :D
Ата, радвам се,че успях да те изненадам приятно, точно както ти го направи на мен на нац.среща.

До преди няколко години имах традиция да купувам по една нова играчка за елхата за всяка Коледа.
Традицията все още я има, но с тази разлика, че вече сама правя по една нова, бродирана играчка.
След бискорнуто, висулката и пендибула дойде ред и на зигугу - тазгодишната нова премяна за нашата елха.

А това е календарът за годината на коня.

И аз имам същата традиция-купувам и за елхите на внуците,и за нашата елха.Тази година реших аз да направя Коледни играчки и малкия ми внук си хареса няколко и ги накичи на ръчичката си като Коледна елха.Беше много сладък!NIA ,направила си чудесни неща!Весели празници!

Назад