ГАЛЕРИЯ НИЯ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
NIA, кога успя да произведеш толкова нещо и всичко е толкова красиво Много ползотворна е била годината за теб.:clap::clap::clap: Желая ти още по-голям успех през следващата година и все така да радваш хората около теб, че като гледам май-май повечето неща са подаръци!:kissyou:

Ползотворна година!!!!Поздравявам те !!!!:clap:
През Новата 2012 г.ти пожелавам много здраве,късмет и нови гобленарски успехи!!!
Весело посрещане на празника!

Ти си една малка работилничка!!!Можеш да отвориш и магазинче - винаги ще има по нещо за всеки!!!Весели празници и успешна Нова Година!!!:wine::D:kissyou:

Поздравления:clap::clap:,
Имаш златни ръце,сърце и душа.:loveglasses:Удоволствие е човек да се докосне до твоето творчество.Сътворила си куп прекрасни неща и си донесла щастие на толкова много хора.
:flower::flower:Супер си.

Благодаря на всички посетили моята страничка.
За съжаление , първата четвърт но годината вече се изнизва, а аз няма какво да покажа нещо по-сериозно. Но поне да се запиша с няколко дребосъчета.
Януари като за настройване направих тези кривулки.

Последно редактирано:
А през февруари малко картички и една подложка за чаша.

:clap::clap:когато търся нещо интересно винаги надничам в твоята страничка неизчераема си на идеи и чудесни изпълнения , прекланям се пред таланта ти :kissyou:

Аз като горд притежател на една от тези картички - мога само да потвърдя - изпипана е до съвършенство, нежна и много красива! Благодаря, че мога да й се радвам отблизо! :blueflow:

Лелееееееееее, голям срам!:eek: То дето не шия напоследък, ами ме е домързяло да покажа и тези,които вече са ушити, а някои от тях и подарени.

Ето един несесер за гобленарски принадлежности, иконата на Св. Димитър, Натюрморт всички подарени, дарени или предстоят за това.
Но има нещичко и за мен - Пеперуди в полет.

:clap::clap::clap: Ния! Всичките са страхотни, но пеперудите в полет ме плениха.

Поздравления за големите красоти! :clap::clap::clap:Но и мен пеперудите най-много ме плениха. Много са нежни и ефирни. На какъв цвят панама са шити?

:clap: Ния!Зарадвала си още приятели!Но и на мен "Пеперудите" са ми фаворит.Отдавна съм им хвърлила око, но все не стигам до тях

Благодаря ви! Радвам се,че ви харесват. И аз много си харесвам пеперудите. Като се рамкират ще са още по-красиви.
Маржи, цветът на панамата е същият,както изглежда на снимката, само малко по-наситено може би. Не мога да го опиша. Панамата е от Оля-вишенка.Някаква украинска. Беше ми гадно да шия на нея,че беше много мека и някак си "лигава", но като цвят ми пасваше идеално и нямаше как,поизмъчих се малко,но си струваше.

Брях, че пепрудииии!Чувам пърхането на крилете им!:idea:

Разгледах с удоволствие страничката Ви! Нямам представа от колко години шиете,но толкова много красиви, разнообразни и невероятно идейни неща,събрани на едно място, са си истинско съкровище. Поздрави за големия Ви труд!

Назад