Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Във Варна на 7 .12 ще има благотворителност в спортна зала ,още не съм проучила нещата,това ми го казаха днес и реших,моята пратка да си я занеса направо на място,нали пак става въпрос за деца в неравностойно положение,дали,ще са от нашата държава или извън чертите и,това няма значение,важното е да се помага на тези бедни душици!Така ,че ако искат варненки ,могат да се възползват от ситуацията и да проверят как стоят нещата.Мисля,че може да се носи направо там и да се присъства по време на наддаването,но още не съм наясно.

Пристигнали пратки от:
Александра от Лясковец
Христина от Бяла Слатина
Златка от Стара Загора
Райна от Карлово
Надя от Сливен
Целувки и благодарности:)Очаквайте гоблените ви да бъдат снимани и поставени тук:)

Най-после българските пощи се смилиха и над мен и пратката е пристигнала!:D:clap::kissyou:

Другата седмица и аз си пускам пратката по пощата! Изчаквах да посъбера малко,че да е само едничко!

Когато съм готова ще се обадя,доколкото знам срока е до края на месеца-нали? Ако трябва да се поразбързам малко!

До 26-ти ще чакаме пратки:)Макар,че ако дойдат и на 1-2.12 не е проблем,тъй като на место можем да попълним колекцията(стига да се съгласят от УНСС).
Ако знаете из университета как ви се радват.При всяка среща или телефонен разговор ме питат-как са гобленарките:)

Момичета,страхотни сте:)
Както си пристигнах преди час, се нахвърлих на нещата които сте ушили и сте изпратили.Страхотни неща:)Ето на този линк качвам снимките,а утре ще ги снимам поотделно всички неща.
alex76 миличка мерси за паричките.Те ще отидат в касичката,където ще се събират пари за децата.Аз ще купя рамки за всички нерамкирани гоблени-няма проблем
Просто сте страхотни ей:):):)
http://pnar.multiply.com/photos/album/401/401

teen,и ти си страхотна!:idea:
Радвам се,че в България все още живеят идейни и борбени хора.:clap:
А това,че търгът ще се проведе в УНСС,ме прави два пъти по-щастлива.Аз съм учила там,и,за мен,този университет си остава най-добрият...:loveglasses:
Успех!:kissyou:

Аз по плам би трябвало да изпратя в понеделник.Да се надяваме ,че няма да ми мине котка път :smokin:

Аз също се включих в идеята за благотворителност . Ще покажа няколко картички бродирани от моя братовчедка. Надявам се че пощенските служби няма да ми ги върнат.:idea:

Назад