и аз искам да изпратя нещи4ко , а и също така искам да попитам дали има срок .дано да успеем да помогнем на тези деца.предлагам търга да се проведе поне след месец-два за да може пове4е хора да се вклю4ат а и да имаме време да приготвим пове4е нещица:kissyou:
kaktos456 благодаря тиАз също шия с бързи темпове
atinqnka,jivi срок-до края на ноември,тъй като търга го планираме за началото на декември.
Atinqnka,всеки може да се включи с каквото пожелае,когато става дума за благотворителност,всичко е добре дошло
rostso няма проблем.Само не знам дали ще можем да ги продадем,но всяко дарено нещо е добре дошло
А ето аз с какво се отчетох снощи.Смятам от тази вечер да шия по-сериозни неща
:idea: teen_f, ето това са нещицата които приготвих за базара.
Пиши къде да ги изпратя.
Момичета, дайте идеи как да ги оформя,тъй като в магазините за
левче няма подходящи рамчици/ остава Бриколажа, но в момента съм малко болна, след 2-3 дни ще проверя и там/. Снежко мисля да е картичка, дано да намеря нещо.
Момичета,приготвили сте чудесни неща!Аз в момента нямам никаква възможност да ушия нещо,но реших да изпратя един мой гоблен.Днес ми го рамкираха.Много ще се радвам,ако мога да помогна!:kissyou:
:hello::Аз също шия едно гобленче усърдно...дано успея да го завърша,рамкирам и изпратя до Бг.Но ми дайте адрес!Малко е скромно участието ми,но с времето съм монго зле
Всяко нещо е от полза-бъдете сигурни.Аз също шия мънички неща.Ще има хора,които само заради идеята ще си купят-ето за тях малките и скромните неща.Но ще има и любители на гоблени-ето за тях ще са големите неща
teen_f... правя малки картички със снежинки, ама разчитам, че лично в София ще ти ги дам ... Сега чета, че хората до Хасково щели да изпращат нещата си.....Да не взема да закъснея????
Rostso не се притеснявай.Там просто ми е по-удобно,защото има кой да вземе колетите.
А ако има гобленарки от София,които желаят да се включат-можем да се видим за да взема гоблените лично.
А като гледам колежките гобленарки как са се засилили,направо ми става мило