Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Без претенции съм как ще бъдат оформени нещата-дали в рамка,на покривка,на картичка.
Тези от вас,които са около и от Пловдив могат просто да дойдат в деня на търга и да оставят гобленчетата.За срок-идеята се зароди вчера и не съм мислила много,но най-вероятно началото на декември.
Всеки получен гоблен ще бъде сниман и поставен тук във форума.
Ето това е моя принос-уших ги снощи докато си гледах филма,предназначени са посолства на Ислямски републики.

:clap: за добрата инициатива! Прати ми адрес ,на който да изпратя и аз нещо.

Означават АЛЛАХ.Почти 100% съм сигурна,че ще бъдат купени ... и се надявам да се купят:)

С най-голямо удоволствие се вклучвам и аз,щом е за дечица съм с вас . Моляте пиши кога е в София ще ги пратя по някои до там:kissyou:

:clap: идеята е супер. Сигурна съм че след Пловдив и София ще организирате и в другите градове и всеки от нас ще се включи кой с каквото може.Ще чакаме подробности......

И аз мисля да се включа,но немога 100% да обещая,защото имам доста за бродиране.Изпрати ми за всеки случай адресът ти.Все нещо мъничко ще успея да изчаткам нали?:idea:

:clap: Браво ТИЙН..-супер инициатива!
Искам и аз да се включа-имам 2 миниатюрки, като за картичка...да ги изпратя ли някъде или ще има базар в Пловдив и още нещичко мога да ушия набързо..
Давайте повече информация, адрес...
Работила съм 9 години с увредени деца...знам какво е...ако мога да помогна макар и с мъничко...насреща съм.
Поздрави-Виолета

Хубава и благородна инициатива.
Но защо авторката и не метне едно линкче, та и момичетата да се опознаят с тази Фондация.:confused:

maleks малко информация има на сайта на Орхан Мурад.В момента едно момче от Пловдив прави нов сайт където ще има повече и по-подробна информация.Самата фондация се казва "Шанс за таланта" и първоначално е създадена за да подкрепя талантливи деца.Но сега,след като Орхан вече е ибл в клиниката в Русия,пренасочва всички средства за деца с увредено зрение.
Силни и искрено се надявам да няма съмнения от ваша страна във връзка с инициативата.

Момичета аз имам добри новини:)Ректора на УНСС позволи да се направи търга в университета.
Другата хубава новина е,че аз вече продадох нещо:)Бордюрче за кърпа.Ще сложа снимки до дни.След като получа гобленчетата ще ги публикувам тука за да се определят цени за тях-за да знаем колко точно пари ще се съберат и всичко да е прозрачно за вас.
Още веднъж благоаря на всички,които изявиха желание да се включат

благотворителност

:confused:момичета тези дни ших малко и приготвих три неща за тази благотворителност в понеделник ги пускам по пощата имам адрес в хасково две са миниатюри за картички , снимах ги но ще чакам синът ми да намали снимките за да ви ги покажа , аз нещо не успявам , :kissyou:ще се радвам да помогна :-|

До кога е срокът да се направи нещо и може ли да е нешо друго, освен гобленово. Тъй като снощи видях темата, а разполагам с ограничено време в къщи, да преценя дали ше мога да се включа.

Назад