НОВА верига ВИЛЕР

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
стоп

STOP

Който изпратил данни изпратил.
Не влизайте в кутиите до като не ви кажа.
Благодаря.

pakpak :hello:получих писмо в което се пише, че не съм се регистрирала в форума и че няма име ''рера''. И за това няма да бъда включена в веригата;;А тогава аз какво съм???:confused:

pakpak :hello:получих писмо в което се пише, че не съм се регистрирала в форума и че няма име ''рера''. И за това няма да бъда включена в веригата;;А тогава аз какво съм???:confused:

Ами за мен името ти във форума е ''рера''- с кавички....защо си ми го дала така??? Трябваше да напишеш само pepa....
Незнам :shy2:...толкова ли неясно е написано какво трябва да ми изпратите...аз ли неправилно обяснявам...а може и да не разбирам...

м

Мили дами,
Явно не искате да разберете това което ви се казва.

НЕ ВЛИЗАЙТЕ В КУТИИТЕ ДОКАТО НЕ ВИ КАЖА!!!

И тъй като не ви инетресува какво говоря и не си давате изобщо сметка ,че като влизате в кутиите и разглеждате схемите ми пречите - спирам да разпращам схемите.

Схемите са 430...получили сте много малка част, но проблема си е ваш.

като решите да не влизате ..обадете се..
нямам време за губене!

5

криво, право, важното, че всичко се оправи.БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ .:kissyou:

Вече не е наред....паролата е сменена....а трябва да оправя веригата, защото дамите влизат в кутиите и има грешки..За да оправя веригата трябва отново да вляза в кутиите да видя къде е грешката...за съжаление във вашата неможа да вляза...
Опитах се да ви изпратя лично съобщение но сте изключили тази опция от профила си- съжалявам.

Назад