ankara 21 Октомври 2008 #21 Благодарности Момичета и аз се записах.Искам да ви кажа едно голямо благодаря за огромния труд който сте положили до тук и занапред.Нямам думи.:clap::kissyou:
Благодарности Момичета и аз се записах.Искам да ви кажа едно голямо благодаря за огромния труд който сте положили до тук и занапред.Нямам думи.:clap::kissyou:
B bobi_naid 21 Октомври 2008 #22 Благодаря ти ПАК ПАК :wine: Чакам с нетърпение 18.11! А ако преместя още днес календара, например на 17.11, дали това ще помогне да съкратим поне малко чакането? :greeneye:
Благодаря ти ПАК ПАК :wine: Чакам с нетърпение 18.11! А ако преместя още днес календара, например на 17.11, дали това ще помогне да съкратим поне малко чакането? :greeneye:
B belatrix 21 Октомври 2008 #26 И аз Изпратих необходимата информация. Моля, включете и мен Благодаря ви предварително.
лиданел Гобленар 22 Октомври 2008 #29 Моля ,включете и мен във въпросната верига.Изпратих данни.Толкова много се вълнувам!Дано всичко е наред!:kissyou:
Моля ,включете и мен във въпросната верига.Изпратих данни.Толкова много се вълнувам!Дано всичко е наред!:kissyou:
Х хриси 22 Октомври 2008 #30 записване за НОВА верига ВИЛЕР Здравейте! БЛАГОДАРЯ ТИ ПАК ПАК ЗА ПРЕДОСТАВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ!Изпратих необходимата информация. Моля, включете и мен Благодаря ви предварително
записване за НОВА верига ВИЛЕР Здравейте! БЛАГОДАРЯ ТИ ПАК ПАК ЗА ПРЕДОСТАВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ!Изпратих необходимата информация. Моля, включете и мен Благодаря ви предварително
klain 22 Октомври 2008 #32 Изпратих от e-mail: bilves@abv.bg Много благодаря за предоставената възможност.
Tiana 23 Октомври 2008 #38 изпратих ти данните , дано да се получи и благодаря предварително :kissyou:
minka kurteva 23 Октомври 2008 #39 и аз се записах,за което хиляди благодарности за възможността да се включа