chita 10 Декември 2008 #161 НЕВЕРОЯТНО! pakpak,огромно благодаря за труда ти! Истинско удоволствие е да имаме това богатство от схеми.:kissyou: Като отворих кутията и се шашнах.:clap::clap::clap: PAKPAK!!!!!!!
НЕВЕРОЯТНО! pakpak,огромно благодаря за труда ти! Истинско удоволствие е да имаме това богатство от схеми.:kissyou: Като отворих кутията и се шашнах.:clap::clap::clap: PAKPAK!!!!!!!
С стефанова 19 Декември 2008 #162 molba ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, МОЖЕ ЛИ АЗ ДА БЪДА ВКЛЮЧЕНА. ИМЕЙЛА МИ Е marianapanchewa@abv.bg Ще съм много щастлива :kissyou:
molba ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, МОЖЕ ЛИ АЗ ДА БЪДА ВКЛЮЧЕНА. ИМЕЙЛА МИ Е marianapanchewa@abv.bg Ще съм много щастлива :kissyou:
G Guliay 20 Декември 2008 #163 Здравейте! Макар и със закъснение приемате ли още във веригата.Защото май съм пропуснала това прекрасно мероприятие.Моля да ми отговорите,за да открия нова пощенската кутия.Благодаря ви!
Здравейте! Макар и със закъснение приемате ли още във веригата.Защото май съм пропуснала това прекрасно мероприятие.Моля да ми отговорите,за да открия нова пощенската кутия.Благодаря ви!
megan 3 Май 2009 #167 pakpak каза: vladi3939 отдавна сме приклучили с веригата. Кликнете, за да разширите... Жалко, много бих искала и аз да получа тези схеми. pakpak, няма ли някакъв шанс да получа тези схеми? Ще бъда безкрайно благодарна.
pakpak каза: vladi3939 отдавна сме приклучили с веригата. Кликнете, за да разширите... Жалко, много бих искала и аз да получа тези схеми. pakpak, няма ли някакъв шанс да получа тези схеми? Ще бъда безкрайно благодарна.