За любителите на Vervaco

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Хайде и аз в темата!
Тези са шити по схеми от нета на бяла българска нераграфена панама, 1:1.

Каталози

Текущите и актуални каталози можете да си свалите от сайта на Фервако: http://verachtert.be/index.php/vervaco-en/cataloog/. В .pdf формат са. Можете да ги изтеглите и без да отваряте файловете, като цъкнете върху линка до снимката на каталога с десния бутон на мишката и изберете: "Запис на връзката като...". Така се печели малко време :)
:

Файловете в DOX са достъпни определен период от време. За това не можете да видите каталога. Мога да го кача пак, но трябва да сканирам и няма да стане днес.

Нели много е хубав. Не съм шила Vervaco но този е много хубав :clap: :clap: :clap:

Нели много е хубав. Не съм шила Vervaco но този е много хубав :clap: :clap: :clap:

Благодаря! Аз съм голям фен на фирмата. Страшно приятни за шиене гоблени, а и много красиви. Този го уших за 20 дни, въпреки съвсем ограниченото ми време за шиене.

Фани много е красиво :clap:. Момичета направо ме принуждавате и аз да ушия едно Вервако :kissyou:

Здравейте и от мен!!! Голяма красота са тия гоблени, ама като не го умея този кръстат бод. Когато се престраша да ушия от тази фирма и аз ще се похвали с творбата си :)

Назад