За любителите на Vervaco

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Супер, браво много е красив. Мадамата ти е наистина красива. Избра ли втория :clap: :clap: :clap:

да, естествено. Втория беше заплануван още докато шиех първия и ще бъде за подарък на едно детенце :)

Бебе на Вервако

А това е моето бебе на Вервако, сега чакам да родя истинското, пък кой знае може и да си приличат.:idea:

zdraveyte, ne znam zashto ne uspyah da obirna na kirilitsa, molya da bida izvinena! Imam edin vipros, po-lesno li se shie s ramka/gergef okolo goblena? Vidyah v ruskiya sayt neshto kato plastmasa okolo plata koyto shiyat. Molya pomognete, ot kide moga da kupya takova neshto?

zdraveyte, ne znam zashto ne uspyah da obirna na kirilitsa, molya da bida izvinena! Imam edin vipros, po-lesno li se shie s ramka/gergef okolo goblena? Vidyah v ruskiya sayt neshto kato plastmasa okolo plata koyto shiyat. Molya pomognete, ot kide moga da kupya takova neshto?

От магазините, където се продават гоблени и конци се продават и гергефи. Аз лично нямам опит с това, все си мисля, че дори и да е по-лесно ще е по-бавно. Гледала съм по филми как се бодва първо отгоре и се вади иглата от долната част на панамата, а без гергеф това го правиш с един бод и едно движение.

Назад