Да се отчета и аз...с нощните ми творения...

• Началник на темата Началник на темата leti_at
  • Начална дата Начална дата
Да ви покажа какво избродирах последно.. Още топло-топло..изпрано и изгладено, все още без рамчица, но..
Благодарности на Захарче, която на срещата ни днес, ми показа " как се цепи панамата" при контурния бод..На миглата на мацката:D

Виле, мн сладко това маце! Чудесна работа! Още по- хубава ще е в рамка, очаквам я!:kissyou:

Лелеееее прекрасне е тази графика:clap::clap:Очаквах да я видя в изпълнение на Мимик,но я откривам на твоята страничка:idea:Любопитно ми е да я видя скоро рамкирана:loveglasses:Имам същата панама,отлижава почти година,сериозно се замислям:lookup:

Благодаря за хубавите ви думи,мили дами...:kissyou:
Истината е,че Мимик ме запали по тази графика ,на точно тази панама...
Обаче на мацката съм й измислила и другарче, което ще видите изпълнено пак на оранжевата панамка..ама когато му дойде реда...Сега ще се пробваам с един Дименшън...очаквайте ме скоро с него в Етапите...:kissyou:

Страхотна е тази мацка :)
Май схемите ни са различни, моята е много голяма, та и затова толкова я бавя. Изгарям от любопитство какво е другарчето :kissyou:

Благодаря за хубавите ви думи,мили дами...:kissyou:
Истината е,че Мимик ме запали по тази графика ,на точно тази панама...
Обаче на мацката съм й измислила и другарче, което ще видите изпълнено пак на оранжевата панамка..ама когато му дойде реда...Сега ще се пробваам с един Дименшън...очаквайте ме скоро с него в Етапите...:kissyou:

Вили хващай бързо турбо иглата и ший Дименшъна,че умирам от любопитство да видя другарчето на тази мацка:D

Да ви покажа графиката на Момичето с цвете,вече рамкирана(след хиляди перипетии) и едно дребосъче ,което ще е подарък за 8-ми март на класната на дъщеря ми...
Сложих му закачлив надпис-Cherchez la femme , мисля, че се получи свежарско..
Извинявам се за мътните снимки, но те се дължат на новата мания на 4-годишния ми син, който втора седмица върви и снима всичко наред и си намира фотоапарата ,където и да е прибран и скрит :( Явно сега ще трябва да го носим на ремонт..

Последно редактирано:
Невероятна графика и стилна рамка!:clap:Вече е и в моите планове,само да намеря подходяща панама.:kissyou:

Вили,много ти е красива мацката! Поздравления!
Да е честит подаръка на класната на Габи!
А Габи фъка ли ? Да сложи етапче,че е много свежа нейната пеперудка.

Ох, не мога да си намеря темичката..срам-срам..
Днес приключих това гобленче..тези дни ще ви го покажа и рамкирано..

Назад