Да се отчета и аз...с нощните ми творения...

• Началник на темата Началник на темата leti_at
  • Начална дата Начална дата
Да ви се похвалим....:flowerlove:
Розичка, изработена с мъниста от 11-годишната ми дъщеря Габи:clap:

Браво на детенцето :clap: :kissyou: много красива и нежна е станала розичката!!!! Гордост на мама!!! :rainbow: :clap:

Браво :clap: на детенце и на мама!!!:clap:
Аз още не мога да се престраша да пробвам с мъниста, а детенцето вече се справило............... страхотно!!! :kissyou:

Поздравления за Габи, страхотно се е справила, прекрасна розичка:clap::clap::clap:

Наде, Пепи, Валя и Ванина,много сте мили момичета...благодарим ви...Габи редовно влиза във форума и си чете отзивите и им се радва.
Даже ми попита дали може и тя да си се регистрира...ама й казах...като си довърши другото гобленче, тогава...
Дано и аз в най-скоро време сложа нещо завършено тук,че срам ме хваща вече:-|..

Поздравления за Габи! Много е сладка розичката. За мен шиенето с мъниста е по-трудно от гоблен. Така,че двойни поздравления от мен!:clap::clap: :thumbup: за гобленчето , а и защо пък да не си пишем с Габи. Ще е най-младата гобленарка във форума.:kissyou:

Браво на Габи!:clap:Чудесна розичка! Лети, защо се срамуваш?:idea:Трябва да си горда и спокойна, че имаш такава заместничка!:kissyou::flowerlove:

Поздравления за Габи, според мен е по-трудно шиенето с мъниста, а тя се е справила прекрасно и само мога да я аплодирам :clap::clap:

Браво, Габи! :clap: Розичката е разкошна! :loveglasses: Възхищавам ти се, аз още не се решавам да пробвам с мъниста.
Лети, имаш си вече конкуренция :gipsy:
Да сте живи и здрави и да ни зарадвате скоро с нови красоти! :kissyou::kissyou:

Двете дами - графики много ми допаднаха. Станали са много сполучливи. И на мен тази работа с мънистата ми се струва доста трудна. :clap: на Габи и на мама!:kissyou:

Момичета,
благодарим ви,всички сте много мили:kissyou::kissyou::kissyou:да не пропусна някой.Стаси, Яна, Никол, Смешко, Вени...благодарим за подкрепата..:kissyou::rainbow:

Ех,че красива Ева! Много сполучливо подбрана рамка!:clap: С цялата си прелест би зарадвала всеки мъж!:D

Много красива и подходяща рамка си и избрала на твоята " Ева"!!!:clap::clap:
Вече има напълно завършен вид, а като се сетя как се беше притеснила................... виждаш ли какъв хубав стана:idea::kissyou:

Поздравления, много е красива, браво на теб, а в рамката е още по-хубава:clap::clap::clap: Хайде почвай дружката и:D

Перфектен избор на рамка и паспарту и разкошен гоблен! :loveglasses:
Направо не мога да му се нагледам! :kissyou:

Назад