Да се отчета и аз...с нощните ми творения...

• Началник на темата Началник на темата leti_at
  • Начална дата Начална дата
Ами .............ако не се хареса...............хвърляй насам :D
Разбира се ,че ще се хареса!!! :clap: :clap: Иначе човека няма да има никакъв вкус:gipsy: СУПЕР Е!!!:kissyou:

Много е хубава графиката!:clap:В хубава рамка!Ще се заловя и аз един денда я ушия,много е стилна!

Да сложа тук и нещата ,които подготвих за другарчето ми от 8-мартенската игра-Мурр...
Нещата са си вече при нея и вече мога да ги покажа...
Това са моите първи опити и с графиките, и с мънистата..моля бъдете снизходителни:-|

Последно редактирано:
:clap:Лети,чудесно си се справила!Много са хубави и дамата в оранжево и дамата в червено и рамките са точно за тях!Много ми харесват.

Последно редактирано:
Много са красиви подаръчетата на твоето другарче:clap::clap::clap:,а ти си се справила перфектно:kissyou:

Ооооооо......ето къде била червената дама;) Супер са подаръците!!! :clap: Предполагам, че новата им собственичка е много щастлива :kissyou:

Справила си се страхотно! Дамата е върхът,рамката е прекрасна,просто супер!!!

Момичета благодаря за отзивите ви!
Тези графики се шият много леко....
Подаръците ми бяха оценени подобаващо от сегашните им собственички!
Сигурна съм ,че в най-скоро време и на мен ще си ги направя...
Даже замислям в антрето...Стена на Графиките :D...
Поздрави-:kissyou:

Здравейте,
да ви покажа последната ми завършена работа-графиката Исус-рамкирана и осветена в църква, дано донесе много здраве и благополучие в дома ми!

Последно редактирано:
Лети, и аз от сърце ти желая тази графика на Исус да закриля всички, които те обичат и всички, които ти обичаш:clap::kissyou:

Пожелавам ти здраве , благополучие и тази прекрасна икона да закриля дома ти!:clap::clap::clap:

Малко предвеликденско настроение....:kissyou:.. и мои първи опити с кръстчета...
Великденското зайче, подарък за Стас..

Последно редактирано:
Което ми краси витрината и ми създава наистина великденско настроение, че с този ремонт у дома няма къде и яйцата да боядисам... За пореден път МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ :kissyou:

Назад